Volop vernieuwing: Outstanding24 breidt uit

Volop vernieuwing: Outstanding24 breidt uit

“Waarom kost het ondernemers best veel moeite om hun facturen (op tijd) betaald te krijgen? Kunnen we dat makkelijker maken?” Met die vragen gingen wij in 2017 aan de slag. Omdat we ons herkenden in de cash flow optimalisatie van collega-ondernemers, lanceerden we Outstanding24. We zijn nu 24 maanden onderweg en hebben al veel bereikt. Er staat een goedwerkende en gebruiksvriendelijke oplossing voor debiteurenbeheer. We hebben zeer tevreden klanten en het aantal gebruikers groeit elke dag. Daarom bedanken we iedereen die ons heeft geholpen in deze opstartfase, inclusief de klanten van het eerste uur. Mede door jullie zijn we waar we nu zijn.

 

Volgende stap

We willen vooruit en innoveren door. Binnenkort komen we met een nieuwe, verbeterde website die nóg meer functionaliteiten biedt. Maar ook op het gebied van de look and feel zitten we niet stil. Met gepaste trots presenteren we straks ook ons nieuwe logo! Het doet nog beter recht aan onze dienstverlening, want 24/7 zijn we bezig met het verbeteren van uw debiteurenbeheer.

 

Uitbreiding directie

Daarnaast zijn we erg blij met het toetreden van Anton Maas als mede-eigenaar/directeur. Anton was voorheen directeur van een van de grootste gerechtsdeurwaarderskantoren van Nederland. Met zijn kennis en kunde van dit specifieke vakgebied, denken wij als directie nu alle kennis ‘on board’ te hebben. Anton zal de operatie, sales & marketing gaan aansturen.

toekomst.

 

Geïnteresseerd in onze slimme oplossing voor debiteurenbeheer? Mail of bel ons dan voor een vrijblijvende demo.