Start met een druk op de knop de gerechtelijke procedure op!

Overdracht aan de gerechtsdeurwaarder

Als je ervoor kiest om over te gaan tot een gerechtelijke procedure, dan draag je vanuit Outstanding24 alle incasso zaken heel eenvoudig over aan één van onze geselecteerde gerechtsdeurwaarders. Onze incassopartner Armaere coördineert de gerechtelijke procedure. Zo heb jij er geen omkijken naar en ben je verzekerd van een goede afhandeling. Wil je jouw eigen deurwaarder of advocaat inschakelen, dan stuur je het hele dossier vanuit Outstanding24 gemakkelijk door.

Overdracht aan de gerechtsdeurwaarder

Altijd inzicht

Met Outstanding24 heb je altijd op één centrale plek inzicht in de status van een gerechtelijke procedure. Zo ben je in alle fases van het gerechtelijke traject op de hoogte. Dat scheelt jou een hoop tijd en zorgt dat je in elke situatie weet waar je aan toe bent.

Altijd inzicht

Juridisch sterk met een volledig dossier

De communicatie in het herinneringen- en incassotraject is zo ingericht dat het aan alle wettelijke eisen voldoet. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. In het systeem wordt alle interactie met de klant automatisch bijgehouden, hierdoor heb je altijd een compleet dossier en sta je juridisch sterk bij geschillen.

Juridisch sterk met een volledig dossier

Kosten van een gerechtelijke procedure

Aan een gerechtelijke procedure zijn extra kosten verbonden. Voordat er een procedure start wordt het wettelijke griffierecht in rekening gebracht. De griffierechttarieven zijn afhankelijk van het te vorderen bedrag en worden jaarlijks herzien. Bekijk hier de actuele tarieven griffierecht.
Wordt de vordering succesvol geïncasseerd, dan ontvang je het griffierecht terug.

Kosten van een gerechtelijke procedure

Advies bij bijzondere gevallen

In specifieke gevallen zoals bij een faillissementsaanvraag, bij het leggen van conservatoire beslagen of bij een geldbedrag hoger dan € 25.000,- moet een gerechtelijke incassozaak via een advocaat lopen. Onze partner Armaere kan jou adviseren welke vervolgstappen je kunt nemen en welke partij het meest geschikt is om het proces verder te begeleiden.

Advies bij bijzondere gevallen

Onze gerechtsdeurwaarder

Onze gerechtsdeurwaarder

Vraag nu een
gratis demo aan!

Wil je weten hoe de overdracht naar een deurwaarder vanuit Outstanding24 precies werkt, vraag dan gratis een demo aan.

Vraag nu een
<span>gratis demo</span> aan!

Bekijk de andere functionaliteiten

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo