Heldere klantcommunicatie voor jouw debiteurenbeheer

Klantcommunicatie

Alle communicatie met jouw klanten overzichtelijk op één plek

Duidelijke communicatie is de sleutel tot goed debiteurenbeheer voor het MKB. Met Outstanding24 is klantcommunicatie helder en overzichtelijk. Je communiceert eenvoudig op factuurniveau met jouw klanten, zo houd je alle correspondentie rondom je facturen overzichtelijk in één systeem.

Betalingsherinneringen worden na het verlopen van de betalingstermijn automatisch verzonden, reacties op facturen worden overzichtelijk weergegeven en de taken die daaruit voortkomen, zie je in één oogopslag in je dashboard. Zo vind je alle klantcommunicatie heel eenvoudig terug op één centrale plek.

Klantcommunicatie

Geen zorgen om communicatie over betalingachterstanden

Reageren op een betalingsherinnering is super simpel voor jouw klant. In elke e-mail staat naast de betaalknop een reactieknop waarmee klanten direct een vraag kunnen stellen over een factuur. Vragen van klanten komen automatisch bij de factuur in Outstanding24 te staan. Zo communiceer je eenvoudig en gestructureerd op debiteur- of factuurniveau.

Geen zorgen om communicatie over betalingachterstanden

Effectief debiteurenbeheer met De Bellijst

Debiteurenbeheer is het meest effectief als je betalingsherinneringen telefonisch opvolgt. Om dit voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, vind je in Outstanding24 een overzichtelijke bellijst met alle noodzakelijke acties. Zo bel je jouw klanten altijd op het juiste moment. Vanuit de bellijst klik je eenvoudig door naar het klantprofiel. Daar vind je alle informatie over de klant en de betreffende factuur. Jouw opmerkingen naar aanleiding van het telefoongesprek zet je heel gemakkelijk bij de betreffende factuur. Zo is alle informatie op één plek voor iedereen inzichtelijk.

Effectief debiteurenbeheer met  De Bellijst

De juiste informatie op het juiste moment

Je wilt zeker weten welke informatie jouw klant heeft ontvangen en het liefst ook of de klant de betalingsherinneringen heeft gelezen. Daarom vind je in het klantprofiel een helder overzicht van alle informatie die een klant heeft ontvangen over een achterstallige factuur. Met handige ‘WhatsApp-vinkjes’ zie je in één oogopslag of jouw klant een e-mail heeft ontvangen en geopend. Daardoor sta je sterk in elk gesprek met je klant.

De juiste informatie op het juiste moment

Van klantcommunicatie naar dossiervorming

Alle correspondentie met jouw klanten wordt automatisch gedocumenteerd in Outstanding24. Hierdoor is de communicatie niet alleen overzichtelijk, maar is het ook heel gemakkelijk om alle informatie met één druk op de knop in een dossier over te dragen aan de deurwaarder. Dat is het voordeel van alle informatie in één systeem.

Van klantcommunicatie naar dossiervorming

Andere functionaliteiten in Outstanding24

Vraag nu een gratis
Demo aan

Wil je zien hoe een klantprofiel er in Outstanding24 uitziet, of hoe je met ‘WhatsApp-vinkjes ziet of een klant jouw bericht heeft gelezen? Vraag dan nu een gratis demo aan!

Vraag nu een gratis
<span>Demo aan</span>