Factuur Financiering van Rabobank in Outstanding24

Rabobanks Factuur Financiering in Outstanding24

Factuur Financiering (1000 × 500 px) (1)

Outstanding24 maakt direct uitbetalen van facturen mogelijk met Factuur Financiering van de Rabobank

De Rabobank en Outstanding24 zorgen samen dat ondernemers sneller over werkkapitaal beschikken. Zo kunnen Outstanding24 klanten vanuit hun vertrouwde debiteurenomgeving facturen laten voorfinancieren door de Rabobank. Met onze samenwerking maken we debiteurenbeheer en bankieren makkelijker en sneller!

Outstanding24 voegt waarde toe aan platform: facturen voorfinancieren

Outstanding24 is een software voor online debiteurenbeheer, speciaal ontwikkeld voor mkb’ers. Met deze software is het mogelijk om vervallen facturen automatisch op te volgen met betalingsherinneringen en incasso-sommaties. Indien wenselijk faciliteert Outstanding24 een makkelijke overdracht naar de deurwaarder. Nu is daar een nieuwe innovatieve oplossing aan toegevoegd. Factuur Financiering: voorfinanciering van openstaande facturen.

Met Factuur Financiering van de Rabobank hebben Outstanding24 klanten hun geld nog sneller binnen. Zo hoeven ze niet te wachten tot de debiteur heeft betaald. En houden ze hun werkkapitaal op peil. Factuur Financiering is een kortlopende zakelijke lening. Als ondernemer kun je meerdere facturen financieren tot een maximum bedrag van totaal € 100.000. De Rabobank schiet 100% van het factuurbedrag voor. De ondernemer behoudt de controle, want er is geen contact met de debiteur. En er is snel duidelijkheid over de aanvraag.

Zo werkt financieren vanaf het Outstanding24-platform

Op het platform van Outstanding24 vinden ondernemers een link naar onze website om een aanvraag te doen voor het financieren van een factuur. Factuur Financiering kunnen ze snel en eenvoudig aanvragen, in 5 stappen. Ze hoeven bij hun aanvraag alleen hun transactiegegevens en de factuur met ons te delen. Na goedkeuring staat het geld binnen 24 uur op hun rekening.

Factuur Financiering in Outstanding24
Linksonder binnen de Outstanding24 oplossing vind je de nieuwe functionaliteit

We maken debiteurenbeheer en bankieren makkelijker en sneller
Dankzij deze bijzondere samenwerking bieden Outstanding24 en de Rabobank ondernemers financiële ruimte om te groeien. “We willen Outstanding24 zo snel mogelijk extra waarde bieden vanuit hun platform. Daarom hebben we gekozen voor een lichte integratie waarmee we samen kunnen leren wat past binnen het platform en bij de behoefte van de klanten. Deze lessen nemen we mee om een succesvolle volledige integratie te kunnen garanderen”, vertelt Bart Klink, Partnershipmanager Rabobank Embedded Lending. “We willen ondernemers helpen hun bedrijf financieel gezond te houden, vooral op een makkelijke manier. Door de samenwerking met de Rabobank bieden we onze klanten nu ook de mogelijkheid om hun facturen te laten voorfinancieren. Op deze manier hoeven ze niet te wachten op hun geld, zodat ze dat weer kunnen gebruiken om zelf te investeren en groeien”, aldus Floor Stam-Lammers, Commercial Manager Outstanding24. Onze samenwerking staat centraal en we onderzoeken continu nieuwe mogelijkheden. Zo maken we debiteurenbeheer en bankieren makkelijker en sneller voor onze klanten.

Meer informatie over Factuur Financiering

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo