Verstuur betalingsherinneringen volledig geautomatiseerd

Voortaan elke betalingsherinnering op het juiste moment sturen

Met welke frequentie stuur je herinneringen en wanneer stuur je ze per brief in plaats van per e-mail bij een openstaande factuur? Met de workflow ‘betalingsherinneringen’ in Outstanding24 worden jouw herinneringen altijd op het juiste moment en met de juiste frequentie verstuurd.

Herinneringen zonder handwerk

In Outstanding24 is jouw hele debiteurenproces geautomatiseerd. Daardoor heb jij geen omkijken meer naar het sturen van betalingsherinneringen. De hoeveelheid handwerk wordt gereduceerd tot een minimum. Je hoeft bijvoorbeeld niet langer bij te houden welke facturen achterstallig zijn, welke klanten een eerste of tweede herinnering moeten ontvangen en welke klanten intussen hun factuur betaald hebben.

Belactie toevoegen aan de workflow

Het is vaak wenselijk om jouw klant te bellen voordat een factuur overgaat naar het incassotraject. Je kunt op elk moment een belactie toevoegen aan de workflow van betalingsherinneringen. Alle geplande belacties staan overzichtelijk weergegeven in de bellijst.

Automatische betalingsherinneringen met behoud van controle

Je wilt een geautomatiseerd debiteurenproces, maar je wilt niet de controle verliezen. Met de software van Outstanding24 houd je zelf de regie over het proces. Wil je bijvoorbeeld het sturen van betalingsherinneringen pauzeren voor een klant? Dan kan dat met één druk op de pauzeknop. Ook tref je heel eenvoudig zelf betalingsregelingen met je klanten.

De ideale workflow voor het sturen van betalingsherinneringen

De standaard herinneringsworkflow in Outstanding24 is conform de wettelijke richtlijnen en gebaseerd op best practices. Zo voldoe je aan de wettelijke eisen en is elke herinnering effectief.

Factuur datum verstreken

1Factuur datum verstreken

14 dagen na vervaldatum: Herinnering e-mail 1

214 dagen na vervaldatum: Herinnering e-mail 1

7 dagen later: Herinnering e-mail 2

37 dagen later: Herinnering e-mail 2

7 dagen later: Laatste herinnering e-mail of brief

47 dagen later: Laatste herinnering e-mail of brief

Start incasso workflow

5Start incasso workflow

Kies je toch liever voor een andere frequentie of wil je bijvoorbeeld alleen per post betalingsherinneringen sturen? Dan regel je dat heel gemakkelijk zelf in het dashboard!

Betalingsherinnering per post sturen

Stuur jij naast herinneringen per e-mail liever ook een fysieke brief aan je klant? Dan pas je dit in de workflow heel gemakkelijk zelf aan. Onze partner Postbode.nu verzorgt de verzending van de brief tegen een vast tarief.

Betalingsherinnering op maat
met Dynamic Flow

Wil je de toon en frequentie van betalingsherinneringen automatisch aanpassen op het betaalgedrag van jouw klanten? Maak dan gebruik van het slimme algoritme genaamd ‘Dynamic Flow’.

Betalingsherinneringen met jouw eigen logo

Je wilt in al jouw communicatie een professionele en betrouwbare uitstraling. Daarom staat elke betalingsherinnering die per e-mail of per brief wordt verstuurd vanuit Outstanding24 in jouw eigen huisstijl en met jouw eigen logo erop.

De ideale betalingsherinnering

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat het best werkt en hoe de ideale betalingsherinnering eruitziet. We hebben deze kennis verwerkt in onze standaardtemplates in Outstanding24, maar jij hebt zelf de regie. Je past dus elke standaard e-mail en brief eenvoudig zelf aan.

Bekijk de andere functionaliteiten

Vraag nu een gratis
Demo van de software aan

Wil je weten hoe de workflow voor het sturen van een betalingsherinnering eruitziet? Ervaar het zelf! Vraag een gratis demo aan. Daarnaast kun je ons ook bellen op 085-0185137, dan staan we je bij met raad en daad.

Vraag nu een gratis
<span>Demo van de software aan</span>