Volledige ontzorging met een geïntegreerd mkb incassotraject

Incassotraject

Het incassotraject is volledig geïntegreerd in Outstanding24. Wanneer een klant na het sturen van verschillende betalingsherinneringen nog niet betaald heeft, dan start automatisch de incasso workflow. Dankzij onze samenwerking met incassobureau coeo wordt alle communicatie vanuit een gerenommeerde partij verstuurd, zodat jij een zorg minder hebt.

Hoe ziet de Outstanding24 incasso workflow eruit?

We willen natuurlijk dat jij je facturen zo snel mogelijk betaald krijgt, maar wel met een aanpak en manier van communiceren die bij Outstanding24 en onze klanten past. In coeo hebben wij de partner gevonden die perfect aansluit bij deze wensen. Coeo past de nieuwste technologieën toe en bepaalt daarmee de meest succesvolle communicatiemethode. Daardoor verloopt het incassoproces klantvriendelijk en effectief, zodat jij zo snel mogelijk je geld krijgt.

Hoe ziet de Outstanding24 incasso workflow eruit?

De voordelen van een geïntegreerd incassotraject

  • Je houdt in Outstanding24 het overzicht van alle acties die bij coeo worden uitgevoerd, bijvoorbeeld of de debiteur al betaald heeft, wanneer er aanmaningsbrieven verstuurd zijn en veel meer.
  • Je hebt zelf de keuze of er wel of niet een incassotraject wordt gestart
  • Jij bepaalt zelf of jouw klant incassokosten en boeterente betaalt of niet
De voordelen van een geïntegreerd incassotraject

Internationale incasso voor jouw MKB bedrijf

Ook als je als mkb'er internationale klanten hebt, kan coeo de communicatie in jouw gewenste taal versturen. Incassotrajecten in het buitenland worden effectief opgepakt dankzij het wereldwijde incassonetwerk van onze incassopartner coeo. Ook bij internationale trajecten heb je dus inzicht in alle acties en voortgang.

Internationale incasso voor jouw MKB bedrijf

Snel resultaat

Ons systeem zorgt ervoor dat bijna alle facturen in de incassofase snel betaald worden. Wanneer zelfs het incassotraject niet het gewenste resultaat heeft, dan draag je het hele dossier eenvoudig over aan de deurwaarder.
Klik hier voor een vrijblijvende demo

Snel resultaat

Andere functionaliteiten in Outstanding24

Vraag nu een gratis
Demo aan

Wil je weten hoe communicatie in het incassotraject precies werkt, vraag dan nu een gratis demo aan!

Vraag nu een gratis
<span>Demo aan</span>
Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo