Whitepaper Debiteurenbeheer in B2B en B2C

Whitepaper Debiteurenbeheer in B2B en B2C

Whitepaper-debiteurenbeheer

In een tijd van ingrijpende veranderingen in financiële landschappen staat dit rapport centraal in de evolutie van B2B-debiteurenbeheer en consumentengedrag. Recent onderzoek werpt licht op de toenemende uitdagingen waarmee financiële professionals worden geconfronteerd. Maar te midden van deze uitdagingen liggen ook kansen.

Uit de bevindingen blijkt dat 36% van de B2B-financials de afgelopen zes maanden meer tijd heeft besteed aan het aanpakken van betalingsachterstanden, terwijl 31% aangeeft dat debiteurenbeheer nu de hoogste prioriteit heeft binnen hun afdeling. Deze verschuivingen in prioriteiten benadrukken de dringende behoefte aan strategieën om effectief om te gaan met veranderende betaalpatronen.

Opvallend is ook het consumentengedrag dat parallel lijkt te lopen met B2B-trends. De Erasmus Universiteit Rotterdam onthult een significante stijging van 72% in online uitgaven wanneer consumenten de mogelijkheid hebben om aankopen gespreid te betalen. Deze flexibiliteit in betalingsvoorwaarden weerspiegelt niet alleen consumentengedrag maar biedt tevens inspiratie voor innovatieve benaderingen binnen B2B.

Dit rapport nodigt jou uit om samen met ons de diepte in te gaan. Laten we gezamenlijk de toekomst van financiële dynamiek verkennen, waarbij we niet alleen de uitdagingen, maar ook de kansen omarmen. Zijn dit uitdagingen waar jouw organisatie ook mee te maken heeft?

Download whitepaper

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo