Dashboard en rapportage: Altijd realtime inzicht in debiteuren data

Het Outstanding24 dashboard

Om in control te zijn, is goed overzicht belangrijk. In jouw Outstanding24 dashboard is in één oogopslag te zien welke acties ingepland staan, welke taken openstaan en over welke facturen vragen zijn gesteld. Dit maakt het gemakkelijk om aandachtspunten te signaleren en zorgt dat je snel kunt acteren bij urgente zaken.

Het Outstanding24 dashboard

Analyse van debiteurendata

Dankzij de real-time dashboards in Outstanding24 is het analyseren van debiteurendata heel eenvoudig. Ontdek welke gebieden extra aandacht nodig hebben, welke trends er zijn in het betaalgedrag van jouw klanten en hoeveel vooruitgang je hebt geboekt ten opzichte van voorgaande jaren. Dankzij de exportknop is het makkelijk om data te importeren in jouw eigen business intelligence tool of analysesoftware.

Analyse van debiteurendata

Rapportage op maat

Je ontvangt wekelijks een rapportage van de belangrijkste resultaten per e-mail. In deze rapportage heb je onder andere overzicht over de openstaande acties en de betalingsherinneringen en incasso’s die gepland staan. Hierdoor ben je altijd vooraf op de hoogte van alle geplande communicatie en heb je de tijd om bijvoorbeeld die éne betalingsherinnering nog even on hold te zetten. Heb je specifieke wensen, dan maken we een rapportage op maat.

Rapportage op maat

Andere functionaliteiten in Outstanding24

Vraag nu een
gratis demo aan

Ben je benieuwd hoe de dashboards en rapportages in Outstanding24 er in de praktijk uitzien? Vraag dan nu een gratis Demo aan!

Vraag nu een 
<span>gratis demo</span> aan