Dashboard en Rapportage - Outstanding24

Real-time dashboards

Je wilt kunnen plannen en sturen op basis van betrouwbare en actuele gegevens. Daarom is alle data in Outstanding24 altijd up to date. Zo heb je goed inzicht in de KPI’s die voor jou belangrijk zijn en is het geven van een actueel overzicht aan management en directie heel eenvoudig.

Gestructureerd werken

Om in control te zijn is goed overzicht belangrijk. In jouw Outstanding24 dashboard is in één oogopslag te zien welke acties staan ingepland, welke taken open staan en over welke facturen vragen zijn gesteld. Dit maakt het gemakkelijk om aandachtspunten te signaleren en zorgt dat je snel kunt acteren bij urgente zaken.

Data-analyse

Dankzij de real-time dashboards in Outstanding24 is het analyseren van debiteurendata heel eenvoudig. Ontdek welke gebieden extra aandacht nodig hebben, welke trends er zijn in het betaalgedrag van jouw klanten en hoeveel vooruitgang je hebt geboekt ten opzichte van voorgaande jaren. Dankzij de exportknop is het makkelijk om data te importeren in jouw eigen business intelligence tool of analysesoftware.

Rapportage

Je ontvangt wekelijks een rapportage van de belangrijkste resultaten per e-mail. In deze rapportage heb je onder andere overzicht over de openstaande acties en de betalingsherinneringen en incasso’s die gepland staan. Hierdoor ben je altijd vooraf op de hoogte van alle geplande communicatie en heb je de tijd om bijvoorbeeld die éne betalingsherinnering nog even on hold te zetten. Heb je specifieke wensen, dan maken we een rapportage op maat.

Andere functionaliteiten in Outstanding24

Vraag nu een
gratis demo aan

Ben je benieuwd hoe de dashboards en rapportages in Outstanding24 er in de praktijk uitzien? Vraag dan nu een gratis Demo aan!

Vraag nu een 
<span>gratis demo</span> aan