Digitaal debiteurenbeheer voor Richard Korver | Outstanding24

Richard Korver Advocaten

Richard Korver Advocaten

Digitaal debiteurenbeheer voor Richard Korver Advocaten

“Klanten betalen sneller en beter”

Richard Korver Advocaten is één van de meest befaamde advocatenkantoren van Nederland en is bekend van verschillende grote zaken met veel media-aandacht. De aanpak van Richard Korver Advocaten kenmerkt zich door creativiteit en een constant zoeken naar nieuwe wegen.

De uitdaging

“Facturatie bestond wel, maar debiteurenbeheer was non-existent”, vertelt mr. Richard Korver, advocaat en oprichter bij Richard Korver Advocaten. Als gevolg werden debiteuren niet of nauwelijks opgevolgd en dat zorgde voor onnodige inkomstenderving. Al met al was het tijd om een debiteurenbeheerproces in te richten en aan te sluiten op het bestaande boekhoudsysteem.

 

“De integratie van Outstanding24 met onze bestaande systemen
maakt mijn leven een stuk aangenamer”
mr. Richard Korver, advocaat & oprichter bij Richard Korver Advocaten

Richard Korver

 

De oplossing

“Wij hebben voor Outstanding24 gekozen omdat het systeem zo gemaakt is dat het zelfs voor mensen met een aversie tegen debiteurenbeheer leuk wordt”, vertelt Korver. “Met Outstanding24 is ons debiteurenbeheer geheel gedigitaliseerd. Het sluit aan op de systemen, zoals boekhoudsysteem BaseNet, waar wij al mee werken. Die integratie was voor mij wel heel belangrijk, dat maakt mijn leven een stuk aangenamer”

De voordelen

Voor Korver heeft Outstanding24 een aantal duidelijke voordelen: “Ik vind het fijn dat er op allerlei verschillende manieren grafisch weergegeven wordt hoe het met de facturatie – en belangrijker nog – de betaling daarvan staat. Waar mijn debiteuren zitten bijvoorbeeld, hoe hoog de nota’s zijn, hoe snel er gemiddeld wordt betaald, enzovoort. Als gezegd, ook voor mensen die niet van cijfers houden is Outstanding24 toch leuk.”

“Ook voor mensen die niet van cijfers houden is Outstanding24 toch leuk”
mr. Richard Korver, advocaat & oprichter bij Richard Korver Advocaten

Het resultaat

De stap naar geautomatiseerd debiteurenbeheer heeft Richard Korver Advocaten veel opgeleverd, beaamt Korver: “Outstanding24 zorgt voor een verhoogd bewustzijn van het belang van debiteurenbeheer, maar nog belangrijker snellere en betere betaling.” Korver gaat verder: “We signaleren betalingsproblemen veel eerder en daarmee is het bedrag dat afgeboekt moet worden een stuk lager”

“Ik beveel Outstanding24 van harte aan! Het is een makkelijk systeem dat goed te koppelen is met andere administratiesystemen. Het is geheel digitaal en zo gemaakt dat het je stimuleert om je debiteurenbeheer op orde te houden. Dat kan met Outstanding24 zonder dat het je al te veel moeite kost”, besluit Korver.

Vraag nu een gratis demo aan!

Outstanding24 gaat jou zoveel opleveren, daar zijn wij heilig van overtuigd. Ontdek in een halfuur alle ins en outs van Outstanding24.

Vraag nu een gratis demo aan!