Media

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Outstanding24 en BVCM sluiten samenwerkingsovereenkomst voor incassowerkzaamheden

Amsterdam 5 juli 2021 – Outstanding24, de leverancier van debiteurenbeheer software voor het MKB, en creditmanagement bureau BVCM gaan nauw samenwerken. Per vandaag zal BVCM de begeleiding en uitvoering van incassowerkzaamheden voor de klanten van Outstanding24 uitvoeren. Dat betekent dat de klanten van de klant van Outstanding24 vanaf nu in de incassofase betalingsherinneringen vanuit BVCM […]

Vier signalen dat het tijd is om te investeren in software

Waarom is het nodig om te investeren in software? Ongeacht je bedrijfsactiviteiten gebruik je hoogstwaarschijnlijk regelmatig software.

Is mijn bedrijf te klein voor een debiteurenbeheer beleid?

Jouw facturen betaald krijgen kan een enorme klus zijn. Veranderde contactgegevens, genegeerde berichten, cashflow problemen – een paar van de mogelijke redenen waarom jouw klanten te laat of niet betalen. En dus ook de reden waarom jij keihard moet werken om jouw geld toch binnen te krijgen en de cashflow op orde te houden.

Minder handmatige administratie, meer inzicht: laat specifieke software het werk doen

Het klinkt eenvoudig: bijhouden wie wanneer zijn facturen betaalt en ervoor zorgen dat dit ook op tijd gebeurt. De realiteit is helaas vaak anders. Wanneer je organisatie groeit en het aantal transacties daarmee ook toenemen, wordt bijvoorbeeld het matchen van binnenkomende betalingen aan facturen al een behoorlijke klus. Dat kost veel tijd.

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
offerte-nl
Richard Korver Advocaten
CNSTRCT
AOMB logo
Vrijopnaam
Omnius Juristen
PLM lab
Boekestijnkester
milgro