Media - Outstanding24

Media

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Webinar: Demo Outstanding24 voor AccountView gebruikers

Op 7 december om 12 uur organiseren wij een demo-webinar speciaal voor gebruikers van AccountView. Tijdens dit webinar bespreken wij de voordelen van geautomatiseerd debiteuren beheer gekoppeld aan de boekhouding in AccountView. Daarnaast laten we uiteraard de tool zien, om een beter beeld te geven van de functionaliteiten en het gebruiksgemak.

Outstanding24 en Gevers IT sluiten partnerovereenkomst

Amsterdam, 11 november 2021 –  Outstanding24, de innovatieve debiteurenbeheersoftware voor het MKB, en Gevers IT, expert center van Visma, gaan samenwerken om de klanten van Gevers toegang te geven tot de voordelen van automatisch debiteurenbeheer, eenvoudig gekoppeld aan hun boekhouding in de Visma Accountview.

Vier tips om jouw klanten beter te laten betalen

Je factuur betaald krijgen; uitdaging of makkelijk? Dat het een uitdaging kan zijn om klanten een factuur op tijd betaald te krijgen is voor veel finance professionals geen nieuws. Uiteraard zijn er verschillende reden waarom klanten een factuur niet of niet op tijd betalen. Er kan iets mis zijn met de geleverde goederen of diensten […]

Is mijn bedrijf te klein voor een debiteurenbeheer beleid?

Jouw facturen betaald krijgen kan een enorme klus zijn. Veranderde contactgegevens, genegeerde berichten, cashflow problemen – een paar van de mogelijke redenen waarom jouw klanten te laat of niet betalen. En dus ook de reden waarom jij keihard moet werken om jouw geld toch binnen te krijgen en de cashflow op orde te houden.

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
offerte-nl
Richard Korver Advocaten
CNSTRCT
AOMB logo
Vrijopnaam
Omnius Juristen
PLM lab
Boekestijnkester
milgro