Entrpnr en Outstanding24 sluiten partnerschap - Outstanding24

Entrpnr en Outstanding24 sluiten partnerschap

Partnerschap Entrpnr en Outstanding24

Een partnerschap om ondernemers te ondersteunen met geautomatiseerd debiteurenbeheer

28 maart 2023, Harderwijk / Amsterdam – Entrpnr breidt haar dienstverlening voor zzp’ers, eenmanszaken en ondernemers in het mkb verder uit met de debiteurenbeheer software van Outstanding24. Outstanding24’s software voor online debiteurenbeheer is speciaal ontwikkeld voor en door ondernemers. Door deze software te integreren in het boekhoudproces kan Entrpnr haar klanten het gehele debiteurenproces uit handen nemen.

De samenwerking behelst een volledige integratie van de software van Outstanding24 in de boekhoudservice van Entrpnr. Door de integratie wordt de klant nog verder ontzorgd: elke onbetaalde factuur wordt automatisch opgevolgd met betalingsherinneringen en incasso sommaties. Hierdoor worden facturen gemiddeld 30 procent sneller betaald en de ondernemer is significant minder tijd kwijt aan debiteurenbeheer.

Steven Lagerwij, CEO van Entrpnr over de samenwerking: “Als boekhouder zien wij direct welke klanten een uitdaging hebben met hun openstaande facturen en daardoor hun cashflow. Als adviserende partner willen wij hen vanzelfsprekend graag helpen de financiële gezondheid van hun onderneming te verbeteren. Hiervoor hadden we al de mensen met de juiste expertise. De samenwerking met Outstanding24 biedt ons nu ook het middel om deze dienst compleet te maken.”

“Consistent opvolgen van vervallen facturen maakt het verschil”

“Onze software is bedacht door ondernemers en bestemd voor ondernemers.”, aldus Floor Stam, General Manager van Outstanding24. “We zien bij onze klanten hoe veel verschil het consistent opvolgen van vervallen facturen kan maken. Gemiddeld zien wij al na een paar maanden een verbetering van minstens 30% in het saldo openstaande facturen en dan hebben we het nog niet eens over de tijdwinst die het oplevert. Door de samenwerking met Entrpnr kunnen we nog meer ondernemers helpen hun bedrijf te laten floreren.”

Over Entrpnr

Entrpnr is het innovatieve administratiekantoor voor gedreven ondernemers. Met de modernste software verwerken wij automatisch de administratie van meer dan 2000 zzp’ers en ondernemers in het mkb. Zo besparen we ondernemers tijd en geld en geven wij hen real-time inzicht in hun data zodat zij succesvol kunnen ondernemen. Daarnaast bieden bij via ons eigen ondernemersportal en een breed netwerk van expert-partners alle ondersteuning op het gebied van belastingen en financieel management, boekhouding, marketing, sales, ICT en personeel.

Over Outstanding24

Outstanding24 is dé software voor online debiteurenbeheer, speciaal ontwikkeld voor en door ondernemers. Wij zien om ons heen dat debiteurenbeheer voor veel MKB-ondernemingen een tijdrovende klus is. Helemaal als het aankomt op een incasso- of deurwaarderstraject. Dat kan slimmer en efficiënter. Handwerk is écht verleden tijd. Dankzij de software wordt elke onbetaalde factuur automatisch opgevolgd met betalingsherinneringen en incasso sommaties. Sinds 2021 is Outstanding24 onderdeel van Visma.

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo