Dynamisch Debiteurenbeheer met Dynamic Flow | Outstanding24

Dynamisch Debiteurenbeheer met Dynamic Flow

Ontdek de toekomst van debiteurenbeheer

Dynamic Flow is de toekomst van debiteurenbeheer. Met een slim algoritme wordt de toon en frequentie van betalingsherinneringen automatisch aangepast op basis van het betaalgedrag van jouw klant. Zo is de communicatie met jouw klant perfect afgestemd op elke situatie.

Dynamisch Debiteurenbeheer met Dynamic Flow

Automatisch debiteurenbeheer nog persoonlijker

Het automatiseren van je debiteurenbeheer is heel nuttig en effectief, maar heeft als nadeel dat al jouw klanten in dezelfde flow terecht komen, onafhankelijk van de relatie. Elke klant krijgt dezelfde betalingsherinneringen en aanmaningen, met dezelfde frequentie. Dynamic Flow lost dit nadeel op. Zo is jouw debiteurenbeheer persoonlijk, dynamisch én volledig geautomatiseerd.

Dynamisch Debiteurenbeheer met onze unieke dynamic flow

Een klant die over het algemeen goed betaalt wil je niet te streng behandelen als de betalingstermijn een keer wordt overschreden. Voor andere klanten geldt juist: ‘zachte heelmeesters maken stinkende wonden’. Met Dynamic Flow bepaalt het systeem automatisch voor elke klant en elke factuur de beste aanpak.

Zo werkt Dynamic Flow

Met Dynamic Flow krijgt elke klant een score op basis van historisch betaalgedrag. Deze score bepaalt welke betalingsherinneringen workflow geactiveerd wordt en geeft jou inzicht in het risico van jouw openstaande saldo. Klanten met een slechte score komen in de strenge flow, klanten met een goede score komen in een vriendelijke flow. Elke flow heeft een andere toon en een andere frequentie waarin berichten worden gestuurd.

Zo werkt Dynamic Flow

Debiteurenbeheer met oog voor de klantrelatie

Bij debiteurenbeheer zoek je constant naar een balans tussen streng optreden en het behoud van een goede klantrelatie. Je wilt de relatie met jouw klanten namelijk niet onnodig onder druk zetten. Dynamic Flow maakt het een stuk makkelijker om de perfecte balans te vinden.

Debiteurenbeheer met oog voor de klantrelatie

Houd de regie in eigen handen

Ook voor Dynamic Flow geldt dat jij zelf de regie hebt. Zo kan je het systeem ‘overrulen’ door zelf te bepalen in welk type workflow een klant terecht komt. Je hebt altijd inzicht in welke fase een klant zich bevindt en je kunt een flow altijd pauzeren voor een specifieke klant.

Houd de regie in eigen handen

Andere functionaliteiten in Outstanding24

Vraag nu een gratis Demo aan!

Wil je weten hoe Dynamic Flow werkt en hoe je het voor jouw debiteurenbeheer kunt inzetten? Vraag dan nu een gratis Demo aan!

Vraag nu een <span>gratis Demo</span> aan!
Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo