Geen zorgen om debiteurenbeheer voor Red Melon | Outstanding24

Red Melon

Red Melon Online Marketing Den Haag

Geen zorgen meer om debiteurenbeheer voor Red Melon

“Niet betalen is voor klanten bijna geen optie meer”

Red Melon is een vooraanstaand digital marketingbureau uit Den Haag. Met diensten zoals websiteontwikkeling en e-commerce helpt Red Melon klanten aan een succesvolle onlinemarketingstrategie.

De uitdaging

Het debiteurenbeheer was lange tijd een tijdrovende handmatige klus voor Red Melon. Directeur Stephan Koot vertelt: “De opvolging van debiteuren deed ik zelf. Ik was te veel tijd kwijt met het nabellen van facturen. Sommige facturen werden helemaal niet opgevolgd en dus niet betaald.” Het beheren van debiteuren kostte Red Melon dus niet alleen veel tijd, maar vertaalde zich in het mislopen van inkomsten.

“Het scheelt ons heel veel tijd. Werkelijk alles gaat automatisch.”
Stephan Koot, Directeur van Red Melon

De oplossing

Het was voor Red Melon tijd om het debiteurenbeheer voor eens en voor altijd goed te organiseren. Er werd gekozen om het debiteurenbeheer te automatiseren met Outstanding24. “Alle zorgen worden uit handen genomen”, vertelt Koot. “Ik hoef niet langer tijd te besteden aan werkzaamheden die vervelend zijn om te doen.”

De voordelen

De voordelen van werken met Outstanding24 waren snel merkbaar voor Red Melon. “Het werken met Outstanding24 scheelt mij heel veel tijd. Werkelijk alles gaat automatisch”, zegt Koot. “De koppeling met de bank en ons boekhoudsysteem is daar een goed voorbeeld van. Zodra een factuur is betaald wordt dit automatisch geregistreerd in het systeem en stoppen de betalingsherinneringen”

Het resultaat

Door het debiteurenbeheer te automatiseren heeft Red Melon dus veel tijd bespaard, maar ook op financieel vlak heeft de investering veel resultaat opgeleverd, bevestigt Koot. “Doordat de opvolging consequent gebeurt en nooit meer blijft liggen, worden facturen veel sneller betaald. Niet betalen is voor klanten bijna geen optie meer.”

Red Melon is zeer tevreden over de keuze voor Outstanding24. “Je bespaart geld en krijgt een hoop gemak, dus ik zou Outstanding24 zeker aanbevelen”, besluit Koot.

 

Vraag nu een gratis demo aan!

Outstanding24 gaat jou zoveel opleveren, daar zijn wij heilig van overtuigd. Ontdek in een halfuur alle ins en outs van Outstanding24.

Vraag nu een gratis demo aan!