Automatische betalingsherinneringen voor Fruytier | Outstanding24

Fruytier Lawyers in Business

header_F

Automatische betalingsherinneringen voor advocatenkantoor Fruytier

 “Onze facturen worden sneller betaald”

Fruytier Lawyers in Business is een gerenommeerd advocatenkantoor uit Amsterdam. Vanuit de drive om ondernemers te helpen succesvol te zijn, ondersteunt Fruytier al sinds 1976 MKB ondernemingen met al hun juridische aangelegenheden.

De uitdaging

“Ons huidige dossier informatiepakket Cclaw, heeft wel een herinneringen systeem”, vertelt directeur Helen Fruytier. “Maar we moesten herinneringen wel handmatig aanmaken en inplannen.” Voor Fruytier was het gevolg dat herinneringen niet met regelmaat werden verzonden.

 

“We kunnen in één oogopslag het aantal openstaande debiteuren zien”

Helen Fruytier, directeur bij Fruytier Lawyers in Business

De oplossing

Fruytier koos voor Outstanding24 om het debiteurenbeheer te automatiseren. “Outstanding24 is betaalbaar en heeft een goede interface”, zegt Helen. “Bovendien was het makkelijk te koppelen aan ons systeem.” Dankzij deze koppeling wordt door het systeem gemonitord welke facturen nog niet betaald zijn en worden betalingsherinneringen automatisch verzonden nadat een betalingstermijn is verstreken.

De voordelen

De betrouwbaarheid waarmee betalingsherinneringen worden verzonden is slechts één van de voordelen voor Fruytier. “Outstanding24 is altijd en overal toegankelijk. Het taskboard is overzichtelijk en we kunnen in één oogopslag het aantal openstaande debiteuren zien”, vertelt Helen.

Het resultaat

Het gebruik van Outstanding24 heeft voor Fruytier zijn vruchten afgeworpen. “Aanmaningen worden nu regelmatig verstuurd en onze facturen worden sneller betaald”, zegt Helen. Outstanding24 heeft dus een positieve impact op het betaalgedrag van klanten van Fruytier. “De gemiddelde betaaltermijn van onze debiteuren is gedaald”.

Al met al is Fruytier tevreden. “Outstanding24 is zeker aan te bevelen. Het is snel en efficiënt ingericht, dat maakt het zeer goed werkbaar”, besluit Helen.

Vraag nu een gratis demo aan!

Outstanding24 gaat jou zoveel opleveren, daar zijn wij heilig van overtuigd. Ontdek in een halfuur alle ins en outs van Outstanding24.

Vraag nu een gratis demo aan!