Snel en flexibel een betalingsregeling met je klant - Outstanding24

Flexibel in elke situatie

Wanneer jouw klant een goede reden heeft waarom een factuur niet tijdig betaald kan worden, dan wil je daar flexibel mee om kunnen gaan. Daarom is het in Outstanding24 heel gemakkelijk om een betalingsregeling met jouw klant te treffen.

Flexibel in elke situatie

Zo werkt een betalingsregeling in Outstanding24

In overleg met je klant voer je in Outstanding24 het aantal betalingstermijnen in. Het openstaande factuurbedrag wordt direct juist verdeeld. Je hebt de mogelijkheid om bijvoorbeeld een eerste betaling handmatig te verhogen, het restbedrag wordt automatisch doorberekend over de gekozen termijnen.

De nieuwe betalingsafspraken worden vastgelegd in het systeem en met één druk op de knop ontvangt jouw klant een automatisch gegenereerde bevestigingsmail. Zo is een betalingsregeling direct geregeld en dat is wel zo prettig voor jou en je klant.

Zo werkt een betalingsregeling in Outstanding24

Monitoring van betalingsregelingen

De praktijk leert dat het bijhouden van betalingsregelingen veel werk is. Hoe houd je bijvoorbeeld bij welke betalingsregelingen je hebt lopen en hoe monitor je of jouw klant deelbetalingen volgens afspraak voldoet? In Outstanding24 worden de nieuwe afspraken automatisch gemonitord. Zo weet je altijd of een klant betalingsafspraken nakomt en worden achterstallige deelbetalingen automatisch opgevolgd in de betalingsherinneringen workflow.

Meer Outstanding24 functionaliteiten

Vraag een gratis
Demo aan!

Wil je zien hoe het treffen van een betalingsregeling in de praktijk werkt? Vraag dan nu een gratis demo aan.

Vraag een gratis
<span>Demo aan!</span>