Functionaliteiten - Online Debiteurenbeheer Software | Outstanding24

Betalingsherinneringen

Grijp grip op je openstaande facturen

Automatiseer betalingsherinneringen en krijg grip op je openstaande facturen. Met Outstanding24 kost het sturen van betalingsherinneringen veel minder tijd. Herinneringen worden met een automatische workflow in jouw eigen huisstijl verstuurd. Met een betaalknop in de betalingsherinnering kan de klant jouw factuur direct via iDEAL betalen. De reactieknop in elke e-mail geeft jouw klant de mogelijkheid om gemakkelijk een vraag te stellen over de factuur.

Betalingsherinnering

Een betalingsregeling

Elke situatie is anders. Met Outstanding24 is het treffen van een betalingsregeling met je klant heel eenvoudig. Stel het aantal termijnen in en het openstaande bedrag wordt automatisch verdeeld. De gemaakte afspraken worden vanuit Outstanding24 direct per e-mail bevestigd aan de klant en er wordt automatisch gecontroleerd of jouw klant de nieuwe regeling nakomt.

Een betalingsregeling

Communicatie met klanten

Regel alle communicatie over facturen met jouw klanten vanuit één systeem. Jouw klant kan vanuit elke betalingsherinnering direct reageren op een factuur. Alle reacties vind je overzichtelijk terug in het klantprofiel. Zo is communiceren op factuurniveau heel laagdrempelig en overzichtelijk.

Communicatie met klanten

Vanzelfsprekend hebben we ook:

Communicatie in meerdere talen: Met Outstanding24 stuur je internationale klanten eenvoudig betalingsherinneringen in hun eigen taal. Op basis van adresgegevens wordt aan elke klant de juiste taal toegewezen. Of je selecteert zelf éénmalig een taal voor een klant en laat het systeem alle communicatie in de juiste taal versturen. Outstanding24 ondersteunt 7 talen: Nederlands, Vlaams, Waals, Engels, Spaans, Frans en Duits.

Bellijst: De meest effectieve methode om sneller betaald te krijgen is het telefonisch opvolgen van betalingsherinneringen. In Outstanding24 worden jouw beltaken overzichtelijk weergegeven. Zo bel je altijd op het juiste moment en hoef je geen Excel-lijstjes meer bij te houden. Je vindt alle relevante klantinformatie en notities uit eerdere telefoontjes op één plek, zo ben je op elk telefoongesprek goed voorbereid.

Dossiervorming: In Outstanding24 wordt alle communicatie tussen jou en de klant vastgelegd in een dossier. Met handige “WhatsApp-vinkjes” zie je in één oogopslag of de klant jouw e-mails heeft ontvangen en gelezen. Zo sta je juridisch sterk bij eventuele geschillen en is de overdracht van een dossier naar de gerechtsdeurwaarder heel eenvoudig.

Vanzelfsprekend hebben we ook:

Dynamic flow

Goed debiteurenbeheer zorgt er voor dat klanten op tijd betalen zonder de relatie onnodig onder druk te zetten. Dynamic Flow is een krachtige tool die deze balans automatisch voor je regelt. Met een slim algoritme wordt de toon en frequentie van berichten automatisch aangepast op basis van het betaalgedrag van de klant. Zo behaal je zonder extra moeite het beste resultaat.

Dashboard en rapportage

In het Outstanding24 dashboard heb je real time inzicht in alle debiteurenbeheerdata. Zo is heel overzichtelijk welke facturen actie vereisen, wat het openstaande saldo is, welke incasso’s ingepland staan en wat de status is van dossiers die bij de deurwaarder liggen. Je ontvangt wekelijks een uitgebreide managementrapportage met de stand van zaken. Alle debiteurendata exporteer je heel gemakkelijk naar jouw eigen BI of analyse tools.

Dashboard en rapportage

Koppeling met jouw boekhoudsysteem

Dankzij koppelingen met meer dan 800 partners, kun je Outstanding24 heel gemakkelijk aansluiten op jouw boekhoudpakket. Facturen worden automatisch ingelezen en gesynchroniseerd in Outstanding24. Zo kun je wijzigingen in één systeem doorvoeren en is de status van betalingen altijd up-to-date. Bekijk onze koppelingen.

Koppeling met jouw boekhoudsysteem

Ons incassotraject

Houd zelf de controle over het incassotraject, zonder tussenkomst van een incassobureau. Met Outstanding24 worden niet-betaalde facturen na de laatste betalingsherinnering automatisch opgevolgd in een incassoprocedure, door een gerenommeerd incassobureau. Jij bepaalt zelf of incassokosten in rekening worden gebracht en kunt een traject op elk moment pauzeren. De incassokosten die de klant betaalt, ontvang je op jouw eigen rekening.

Ons incassotraject

Overdracht gerechtsdeurwaarder

Is een factuur na een incassotraject nog steeds niet betaald, dan draag je het hele dossier met één druk op de knop over aan de gerechtsdeurwaarder. In Outstanding24 heb je inzicht in de status van facturen die door de deurwaarder worden opgevolgd. Zo houd je van begin tot eind grip op het proces.

Overdracht gerechtsdeurwaarder

Vraag nu een demo aan

Wil je weten wat de voordelen van Outstanding24 zijn voor jouw organisatie? Ontdek alle ins en outs van Outstanding24. Vraag nu een gratis demo aan.

Vraag nu een demo aan
Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo