Outstanding24 on Air! Webinar en podcastreeks

Outstanding24 On Air

Outstanding24 On Air

Outstanding24 On Air

In deze webinar- en podcastreeks gaat Floor Stam, Commercieel Manager bij Outstanding24, in gesprek met verschillende experts in het veld van debiteurenbeheer en finance, specifiek voor het MKB. Verschillende trends en ontwikkelingen over allerlei interessante topics worden besproken en wordt ingegaan op hoe jij je als MKB’er kan voorbereiden op een snel veranderende wereld.

Aflevering 1: De MKB’er in financieel onzekere tijden

Tijdens de eerste editie van Outstanding24 On Air gaat Floor in gesprek met Anton Maas, Sales Directeur bij Outstanding24, over de onrustige economische omstandigheden waar we ons op dit moment in bevinden. Tevens gaan ze in op hoe jij je daar als MKB’er op voor kan voorbereiden.

Verdere topics zijn:

  • de lessons learned uit vorige economische crises
  • hoe ben je in control over je cash?
  • snel reageren op het moment dat het nodig is

 

Over Outstanding24

Outstanding24 is aanbieder van software voor debiteurenbeheer, specifiek voor het MKB. Wij zien om ons heen dat debiteurenbeheer voor veel MKB-ondernemingen een tijdrovende klus is. Helemaal als het aankomt op een incasso- of deurwaarderstraject. Dat kan slimmer en efficiënter. Handwerk is écht verleden tijd.

Met Outstanding24 is jouw debiteurenbeheer volledig geautomatiseerd én online en heb je er geen omkijken meer naar. Je bent volledig in control over je cash, net zoals wat Floor en Anton bespraken. Wil je meer weten over wat Outstanding24 kan betekenen voor jouw bedrijf? Plan dan gemakkelijk een demo met ons in. We adviseren je graag!

Demo inplannen

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
offerte-nl
Richard Korver Advocaten
CNSTRCT
AOMB logo
Vrijopnaam
Omnius Juristen
PLM lab
Alan & Luca
milgro