Debiteurenbeheer in een handomdraai geautomatiseerd

Jouw debiteurenproces

Automatiseer je proces voor debiteurenbeheer in een handomdraai

Een goed ingericht debiteurenproces scheelt niet alleen tijd, maar is ook van groot belang voor de financiële gezondheid van je organisatie. Met het platform van Outstanding24 kun je jouw debiteurenbeheer in een handomdraai optimaal automatiseren, terwijl je zelf effectief de controle behoudt over ieder proces. Daardoor worden jouw facturen sneller betaald, met een minimum aan handwerk.

Jouw debiteurenproces

De voordelen van Outstanding24 voor jouw debiteurenproces

  • Tijdbesparing Openstaande facturen worden automatisch opgevolgd dankzij onze software voor je debiteurenproces. Dus geen manueel werk meer en dat scheelt veel tijd.
  • volledig ontzorgd Gedurende het hele proces van een eerste betalingsherinnering tot deurwaarder ben je volledig ontzorgd doordat wij alles met onze partner-experts voor jou automatiseren.
  • Eenvoudige koppeling Debiteurenbeheer met Outstanding24 kun je eenvoudig automatiseren dankzij een koppeling aan jouw boekhoudpakket.
  • Gebruiksvriendelijk Dankzij het intuïtieve design is het platform van Outstanding24 overzichtelijk en heel eenvoudig in gebruik voor debiteurenbeheer.
  • Sneller betaald krijgen Beter betaalbedrag betekent een betere cashflow binnen jouw debiteurenproces.
  • Continuïteit Het debiteurenproces loopt door, ook als jij er even geen tijd voor hebt.
De voordelen van Outstanding24 voor jouw debiteurenproces

Je dso verlagen?

Hoe doe je dat?

Wij geloven sterk in de toegevoegde waarde van Outstanding24 voor jouw organisatie. Wij verzekeren je daarom dat wij jouw DSO (Days Sales Outstanding) binnen drie maanden met minstens 20% zullen verlagen en dat je veel minder tijd kwijt zult zijn aan het opvolgen van openstaande facturen. Dit stelt jou in staat om je te richten op het laten groeien van jouw bedrijf en te genieten van de voordelen van een verminderd debiteurensaldo.

Je dso verlagen?

Bekijk de highlights van onze software in 3 minuten

in deze demo video preview

Met Outstanding24 krijg je een krachtige tool voor effectief debiteurenbeheer. Het resultaat is een gestroomlijnd en geautomatiseerd debiteurenproces. Van facturatie tot en met incasso ben jij in control, in een fractie van de tijd.

Vul het formulier in

om de demo video te bekijkenVul het formulier in

Zo werkt het proces voor debiteurenbeheer met Outstanding24

De facturen worden vanuit jouw boekhoudpakket automatisch ingelezen in het debiteurenbeheer platform van Outstanding24. Na het verstrijken van de betalingstermijn start de workflow met betalingsherinneringen per e-mail of brief.

Wanneer deze herinneringen en eventueel telefonisch contact niet het gewenste resultaat hebben, wordt er een incassotraject gestart in het debiteurenproces. Berichten worden vanuit het incassobureau verstuurd, met altijd de juiste manier van communiceren dat speciaal is afgestemd op jouw debiteur. Ook is het volledig aan jou of je de berekende incassokosten en -rente ook daadwerkelijk doorbelast aan jouw klant.

Is jouw factuur na het incassotraject nog steeds niet betaald? Dan kun je het dossier en debiteurenproces met één druk op de knop overdragen aan de gerechtsdeurwaarder. Door het automatiseren van het proces wordt debiteurenbeheer optimaal en effectief ingericht.

Zo werkt het proces voor debiteurenbeheer met Outstanding24

Een greep uit de functionaliteiten voor optimaal debiteurenbeheer

Een greep uit de functionaliteiten voor optimaal debiteurenbeheer

Dynamisch debiteurenbeheer

Met een slim algoritme wordt de toon en frequentie van communicatie automatisch aangepast aan het betaalgedrag van jouw klanten

Dashboard & Rapportage

Je ontvangt een wekelijkse rapportage met de belangrijkste data en hebt realtime inzicht in een overzichtelijk dashboard

Koppeling boekhoudsysteem

Outstanding24 wordt gekoppeld aan jouw huidige boekhoudsysteem, zoals Exact Online of Yuki; hierdoor is betalingsinformatie altijd up-to-date

Nog meer functionaliteiten zien?

Bekijk ook de partnerkoppelingen, bellijst, correspondentiemodule, taalfuncties en nog veel meer.

Ontdek de mogelijkheden met onze gratis demo!

Wij zijn ervan overtuigd dat ons platform Outstanding24 jou ontzettend veel gaat opleveren met betrekking tot het proces van debiteurenbeheer. Onze specialisten vertellen jou alle ins en outs. Dat doen we in 30 minuten – meer hebben we niet nodig om jou te overtuigen om jouw debiteurenbeheer te automatiseren. Neem contact met ons op via 085-018537 of info@outstanding24.com om een afspraak te maken. Je kunt ook de gratis demo aanvragen!

Ontdek de mogelijkheden met onze gratis demo!
Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo

Een krachtig platform voor jouw debiteurenbeheer

Met Outstanding24 krijg je een krachtige tool voor effectief debiteurenbeheer. Het resultaat is een gestroomlijnd en geautomatiseerd debiteurenproces. Van facturatie tot en met incasso ben jij volledig ontzorgd.