Marcel Janssen wordt General Manager bij Outstanding24

Marcel Janssen wordt General Manager bij Outstanding24

Floor Stam en Marcel Janssen

Amsterdam – Marcel Janssen (43) is per 1 februari aangesteld als General Manager bij Outstanding24, een software scale-up die onderdeel is van Creditmanagement Software Specialist Onguard by Visma. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het voortzetten van de groei van de scale-up. Marcel volgt Floor Stam op, zij werd in februari 2021 commercieel verantwoordelijk voor Outstanding24 en vervulde sinds vorig jaar de rol van General Manager. Floor maakt nu de stap naar een ander bedrijf binnen Visma. 

Ervaring op het snijvlak van product, proces en commercie

Marcel heeft veel ervaring op het snijvlak van productontwikkeling, procesmanagement en commercie. Hij begon zijn carrière als accountmanager bij een financiële instelling. Later werd hij relatiemanager bij hypotheekdienstverlener Stater N.V. Bij deze organisatie bekleedde hij ook de rol van Lean Consultant. De afgelopen negen jaar werkte Marcel bij Visma-bedrijf PinkWeb, waarvan de laatste twee jaar als Product Director. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de productontwikkeling en voor het opzetten en onderhouden van partnerships met de andere Visma-bedrijven.

Accelereren bestaande groei en uitbreiden partnerships

Als General Manager bij Outstanding24 zal Marcel zich richten op zowel het accelereren van de al bestaande groei van het mkb-klantenbestand, als op het uitbouwen van partnerships met accountantskantoren. Daarnaast zal het uitbreiden van de samenwerking van Outstanding24 met andere Visma-labels, om zo kruisbestuiving te stimuleren, een belangrijke prioriteit van Marcel zijn. Zijn ervaring bij PinkWeb is hierbij van grote toegevoegde waarde.

Adriaan Kom, Managing Director bij Onguard: “We zijn erg blij dat Marcel nu onderdeel is van ons team. Hij brengt veel ervaring mee vanuit het financiële veld en zijn gedrevenheid en pioniersgeest sluiten goed aan op de scale-up cultuur van Outstanding24. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat onder zijn leiding Outstanding24 succesvol zal doorgroeien naar een volwassen bedrijf.”

Marcel Janssen over zijn aanstelling: “Na negen jaar bij PinkWeb heb ik veel zin in deze nieuwe uitdaging, binnen de vertrouwde omgeving van Visma. Outstanding24 is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bedrijf met een sterk product en een succesvol, zelfstandig opererend team. Maar zoals het een scale-up betaamt, is er nog veel groeipotentieel. Ik kijk er erg naar uit om hier de komende jaren richting aan te geven en vervolgens samen met het team onze groeiambities te realiseren.”

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo