Lees meer over ons en onze visie - Outstanding24

Onze visie

Wij zien om ons heen dat debiteurenbeheer voor veel MKB-ondernemingen een tijdrovende klus is. Helemaal als het aankomt op een incasso- of deurwaarderstraject. Dat kan slimmer en efficiënter. Handwerk is écht verleden tijd.

Dóór ondernemers vóór ondernemers

Ontstaan uit een idee van enkele ondernemers die het ècht anders wilden, begonnen we in 2017 met de ontwikkeling van een nieuw innovatief debiteurenbeheersysteem. Ons uitgangspunt: gebruiksvriendelijke software zonder grote investering en snel te implementeren.

Outstanding24 is gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Dat heeft als voordeel dat we heel goed snappen wat voor jou belangrijk is. Je wilt het liefst weinig omkijken hebben naar het debiteurenbeheer, maar je wilt wel goed overzicht en maximale controle houden.

Sinds de marktintroductie van Outstanding24 in 2018 is onze softwareoplossing een groot succes gebleken. Steeds meer MKB-bedrijven maken gebruik van Outstanding24. Lees hier de verhalen van een aantal van onze klanten.

Dóór ondernemers  vóór ondernemers

Bekijk onze video

Onze belofte

Wij zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van Outstanding24 voor jouw organisatie. Wij beloven je daarom dat jouw openstaande debiteurensaldo binnen drie maanden met ten minste 20% daalt en dat je veel minder tijd kwijt ben aan het opvolgen van openstaande facturen. Zodat jij je kan richten op het laten groeien van jouw business.

Onze belofte

Wij zijn trots op onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten

Partners zijn onderdeel van ons succes

Van een naadloze koppeling met elk boekhoudpakket, tot het krijgen van de juiste begeleiding bij een gerechtelijke procedure. Mede dankzij onze partners heb jij van begin tot eind geen omkijken meer naar je debiteurenbeheer.

Partners zijn onderdeel van ons succes

Onderdeel van Visma

Outstanding24 is sinds 2021 onderdeel van Visma.
Visma is leverancier van cloudsoftware die bedrijfsprocessen digitaliseert en vereenvoudigt. Visma is ook de trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van 's werelds beste wieler- en schaatsteams. Deze atleten streven elke dag naar maximale prestaties en vormen samen een winnend team.

Dat is ook waar Visma voor staat: onze klanten helpen om maximaal te presteren. Daarom zetten we ons elke dag in om mensen te voorzien van innovatieve technologie die hen helpt slimmer te werken en de concurrentie voor te blijven. Maximaal presteren met Visma-cloudsoftware!

Onderdeel van  Visma

Maak kennis met
Outstanding24

Vraag nu een gratis demo aan en ontdek in 30 minuten alle ins en outs van Outstanding24.

Maak kennis met
<span>Outstanding24</span>
Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo