Koppeling Boekhoudpakket | Outstanding24

Koppeling Boekhoudpakket

Koppel Outstanding24 eenvoudig aan jouw boekhoudpakket

Je kunt Outstanding24 gemakkelijk koppelen aan jouw eigen boekhoudpakket. Hiermee worden de gegevens uit je bestaande boekhouding uitgelezen in Outstanding24, daardoor hoef je dus niets dubbel te doen. Een koppeling met één van de 800+ boekhoudpakketten wordt heel eenvoudig ingeregeld, zonder dat het jou extra tijd kost.

Meest gebruikte boekhoudpakket koppelingen

Staat jouw boekhoudpakket er niet tussen, neem dan contact op voor een koppeling op maat.

Visma

AccountView is gebruiks- vriendelijke en complete financiële bedrijfssoftware voor kleine zelfstandig ondernemers en middelgrote organisaties die: meer uit hun administratie willen halen in minder tijd, op ieder moment actueel inzicht willen hebben in hun financiële situatie, flexibel willen meebewegen met de markt.

Yuki

De missie van Yuki is de samenwerking tussen ondernemer en accountant te versterken, door ze met elkaar te verbinden via één online boekhoudplatform waar ze samen werken aan de online boekhouding. Een ondernemer zit niet te wachten op het zelf doen van de boekhouding, maar wil wel zijn business financieel gezond sturen.

Exact online

Exact Online is een softwarepakket waarin boekhouding en CRM met elkaar worden gecombineerd. Daarnaast heeft het bedrijf geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

Visma eAccounting

Visma eAccounting heeft een volledig geïntegreerde koppeling met Outstanding24. Facturen worden vanuit Visma eAccounting automatisch ingelezen in Outstanding24. Na het verstrijken van de betalingstermijn start de workflow met betalingsherinneringen per e-mail of brief.

Unified post

Unifiedpost Group heeft één missie: klanten helpen om complexe financiële ecosystemen overzichtelijk te structureren met praktische, slimme digitale oplossingen.
Overal ter wereld digitaliseren bedrijven hun financiële waardeketen: van contracten tot bestellingen, facturen, betalingen en financiering. Om van die overstap een succes te maken, helpt Unifiedpost Group om alle elementen met elkaar te verbinden.

logo-afas

Afas ontwikkeld software voor zowel de consumenten als zakelijke markt. Met deze software kunt u uw financiële bedrijfsadministratie volledig automatiseren. Doordat u alle bedrijfsactiviteiten in hetzelfde systeem kunt vastleggen, is uw boekhouding altijd actueel.

Cash Software Visma

Facturen, bankmutaties en aangiftes kunnen volledig geautomatiseerd worden in de boekhouding. Dat is ruim 95% administratief werk wat CASH van u overneemt. Hierdoor is uw boekhouding altijd up-to-date en heeft u actueel inzicht in uw belangrijkste cijfers. CASH: bedrijfssoftware voor elk soort onderneming.

Visma

Het online boekhoudprogramma, Visma.net, heeft een volledig geïntegreerde koppeling met Outstanding24.

Basenet logo

Dé totaaloplossing voor de advocatuur. Het meest gebruikte en complete systeem binnen de advocatuur. Ontdek zelf waarom er meer dan 1200 advocatenkantoren in Nederland met BaseNet werken.

OS-Snelstart-logo

Snelstart is met meer dan 50.000 gebruikers een van de grootste spelers op de markt van boekhoud- en facturatiesoftware. Snelstart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren.

OS-Teamleader-logo

Teamleader helpt jou en je team slimmer te werken zodat je met je bedrijf kan groeien. Omdat Teamleader ervoor zorgt dat je de leiding kan nemen over operationele essentials, kun jij je focussen op lopende projecten en relatiebeheer.

Accountancy gemak - software gemak

Accountancy Gemak & Software Gemak zijn leveranciers van verrassend slimme softwareoplossingen voor de accountant en de ondernemer. Ruim 5.500 accountants- en administratiekantoren en meer dan 100.000 ondernemers vertrouwen op Accountancy Gemak & Software Gemak voor de ondersteuning van hun primaire werkprocessen.

OS-Muis-logo

Muis Software ontwikkelt administratieve software speciaal voor accountants en ondernemers. Het bedrijf wil haar software zo goed mogelijk laten aansluiten bij de praktijk en daarom luisteren ze goed naar hun klanten en volgen ze de ontwikkelingen in de markt op de voet.

OS-Twinfield-logo

Twinfield is een online boekhoudprogramma waarmee accountants en ondernemers soepel kunnen samenwerken. De software biedt mogelijkheden tot koppelingen met andere software

Jorrt

De gedachte achter Jortt is dat ondernemers geen computercursus hoeven te volgen om hun boekhouding te kunnen doen; de mensen van Jortt gaan op mensencursus om menselijke denkprocessen te begrijpen. Administratieve processen moeten inzichtelijk en simpel zijn.

OS-wolters-kluwer-logo

Alure by Wolters Kluwer automatiseert je backoffice. Van CRM, tijdregistratie en facturering tot documentmanagement, planning en boekhouding. Speciaal voor accountants en boekhouders.

Exact globe

Exact Globe is Exacts on-premise boekhoudsoftwareprogramma voor grotere bedrijven.

logo-microsoft-dynamics-365

Microsoft Dynamics 365 (voorheen AX) is een uitgebreid ERP-systeem, speciaal ontwikkeld voor grote, complexe organisaties en multinationals. Deze oplossing geeft u beter zicht op bedrijfsrisico’s met een geïntegreerde weergave van uw onderneming.

Vraag nu een
gratis demo aan

Wil je weten wat de voordelen van Outstanding24 zijn voor jouw organisatie? Ontdek alle ins en outs van Outstanding24. Vraag nu een gratis demo aan!

Vraag nu een
<span>gratis demo aan</span>
Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo