Vier signalen dat het tijd is om te investeren in software - Outstanding24

Vier signalen dat het tijd is om te investeren in software

Vier signalen dat het tijd is om te investeren in software

Waarom is het nodig om te investeren in software?

Ongeacht je bedrijfsactiviteiten gebruik je hoogstwaarschijnlijk regelmatig software.

Natuurlijk zijn er standaard programma’s beschikbaar waar een startend bedrijf prima mee kan werken. De meeste organisaties lopen echter al snel tegen beperkingen aan met de gratis software. Het ordenen en delen van gegevens, het volgen van orders, beheren van workloads, plannen van taken en bewaken van voortgang zijn essentieel voor succes en groei op de lange termijn. Het is onmogelijk om dit te doen met standaard software en daarom is het nodig om te investeren in specialistische software. Maar hoe weet je nou precies wanneer het tijd is om te investeren in nieuwe tools?

Vier signalen dat het tijd is om te investeren in professionele software:

  1. Het bedrijf groeit. In iedere fase van een bedrijf is het slim om te kijken wat je kan automatiseren met software. Met name tijdens een periode van groei, waarin de belasting van processen stijgt, kan software bijdragen aan het voltooien van belangrijke taken.
  2. Excel wordt gebruikt voor alles. Microsoft Office biedt zeer uitgebreide en bruikbare functionaliteiten. Excel spreadsheets worden echter vaak zeer intensief gebruikt. De overload aan data en formules vergroot de kans op handmatige fouten, vermoeilijkt overdracht en heeft vaak trage processen en veel frustratie bij medewerkers als gevolg. Herkenbaar? Gespecialiseerde software biedt hier een oplossing door data te structureren en processen te automatiseren en overzicht te bieden.
  3. Er is veel handmatig en repeterend werk. Zijn medewerkers steeds vaker bezig met dezelfde eentonige klussen en klagen ze dat het saai is? Ook dat is een signaal dat je toe bent aan gespecialiseerde software. Computers zijn heel goed in herhalen van taken en doen dat veel sneller en accurater dan mensen. Of je nu brieven schrijft, gegevens invoert of betalingen verwerkt, met gespecialiseerde software doe je dat werk sneller en nauwkeuriger.
  4. Bedrijfsinformatie is moeilijk toegankelijk. Bedrijven verzamelen vandaag de dag een enorme hoeveelheid data. Data die je voor je kan laten werken als je er de juiste informatie en conclusies uit kunt halen. Software kan je helpen de data te structureren en toegankelijk te maken. Gebruik bijvoorbeeld de gegevens voor het identificeren van trends, het onderzoeken van groeimogelijkheden, strategie en het bewaken van de voortgang.

 

Meer informatie

De innovatieve software van Outstanding24 koppelt met koppelt met jouw (huidige) boekhoudpakket, zodat je beschikt over alle functionaliteit die je nodig hebt voor een effectief en efficiënt debiteurenbeheer.

Wil je meer weten over hoe Outstanding24 je kan helpen met het het automatisch verzenden van betalingsherinneringen en aanmaningen, omgaan met debiteuren en het verlagen van de DSO?
Wil je een Demo? Vraag hem hier aan!

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
offerte-nl
Richard Korver Advocaten
CNSTRCT
AOMB logo
Vrijopnaam
Omnius Juristen
PLM lab
Alan & Luca
milgro