Partnerovereenkomst tussen Outstanding24 en Databas

Outstanding24 en Databas sluiten partnerovereenkomst

Databas

Amsterdam, 6 december 2021 – Outstanding24, de innovatieve debiteurenbeheersoftware voor het MKB, en DataBas, de Visma software expert voor controllers die hun administratieve processen continu willen optimaliseren gaan samenwerken.

Met deze samenwerking krijgen de klanten van DataBas toegang tot de voordelen van automatisch debiteurenbeheer, eenvoudig gekoppeld aan hun boekhouding in de Visma Accountview.

“Het systeem koppelt makkelijk aan Accountview en geeft onze klant echt iets nieuws”, aldus Bas Elbers directeur van Databas. De komende weken zullen wij onze klanten gaan informeren over de mogelijkheden en voordelen van de koppeling.

Anton Maas, sales directeur van Outstanding24; “Wij zijn natuurlijk blij dat er weer een implementatiepartner van Visma software zich heeft verbonden aan ons. We gaan een hoop klanten van Databas helpen hun debiteurenbeheer te verbeteren.”

Het systeem koppelt makkelijk aan Accountview en geeft onze klant echt iets nieuws”
Bas Elbers, Directeur Databas

Over Outstanding24

Outstanding24 is gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Sinds de marktintroductie in 2018 is de innovatieve softwareoplossing voor debiteurenbeheer een groot succes gebleken. Steeds meer MKB-bedrijven maken hier gebruik van. Sinds 2021 is Outstanding24 onderdeel van Visma.

Wij zien om ons heen dat debiteurenbeheer voor veel MKB-ondernemingen een tijdrovende klus is. Helemaal als het aankomt op een incasso- of deurwaarderstraject. Dat kan slimmer en efficiënter. Handwerk is écht verleden tijd.

Over Databas

Databas is de Visma software expert voor controllers die hun administratieve processen continu willen optimaliseren. Wij implementeren bedrijfsspecifieke rapportages en dashboards door de registratie te automatiseren.

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo