Een zeer betaalbare oplossing voor Wijnhuis Oktober | Outstanding24

Wijnhuis Oktober

Wijnhuis Oktober klantcase Outstanding24

Een zeer betaalbare oplossing voor Wijnhuis Oktober

“Geen omkijken meer naar debiteurenbeheer, tegen lage kosten”

Gevestigd in Breda sinds 1974 en uitgegroeid tot de meest toonaangevende wijnhandel van Breda en omgeving, biedt Wijnhuis Oktober een groot assortiment wijnen uit alle delen van de wereld. Wijnhuis Oktober gebruikt Outstanding24 voor het debiteurenbeheer.

De uitdaging

Voorheen werden herinneringen en aanmaningen handmatig verstuurd vanuit boekhoudsysteem SnelStart. “Door tijdgebrek gebeurde dit niet wekelijks maar eerder twee maandelijks,” vertelt Hans Vos, eigenaar van Wijnhuis Oktober. “We hadden te weinig grip op de openstaande posten.”

De oplossing

De keuze voor Outstanding24 was simpel, volgens Vos. “Outstanding24 kwam, tegen lage kosten, met een volledig geïntegreerde oplossing met ons boekhoudpakket, waarbij de openstaande debiteuren automatisch betalingsherinneringen ontvangen. Bovendien wordt er een volledig dossier opgebouwd met alle correspondentie van en naar mijn klanten.”

 

”Je zou er lui van worden als ondernemer,
want je hebt er geen omkijken meer naar”
Hans Vos, Eigenaar van Wijnhuis Oktober.

 

Samenwerking

Over de samenwerking met Outstanding24 is Vos tevreden: “De begeleiding tijdens de overstap naar Outstanding24 was erg prettig. En de korte communicatielijnen als wij bijvoorbeeld vragen hebben, ervaar ik als zeer positief”

Het resultaat

Outstanding24 is voor Wijnhuis Oktober een stabiele factor geworden voor het automatisch beheer van debiteuren. “De totaaloplossing van Outstanding24 in combinatie met ons boekhoudsysteem werkt probleemloos”, zegt Vos.

Al met al levert Outstanding24 een flinke tijdsbesparing op en het beheer van openstaande posten is altijd up to date. “Je zou er lui van worden als ondernemer, want je hebt er geen omkijken meer naar”, zegt Vos. Ook over het financiële resultaat is Vos positief: “Facturen worden sneller betaalt daardoor is het bedrag aan uitstaande facturen aanzienlijk gedaald.”

Ik zou Outstanding24 zeker aanbevelen. Het is een zeer betaalbare oplossing voor een
zeer tijdrovend onderdeel van de administratie en het levert bovendien een betere cashflow op.

Vraag nu een gratis demo aan!

Outstanding24 gaat jou zoveel opleveren, daar zijn wij heilig van overtuigd. Ontdek in een halfuur alle ins en outs van Outstanding24.

Vraag nu een gratis demo aan!