Het debiteurenbeheer onder controle voor Vrijopnaam | Outstanding24

Vrijopnaam

Vrijopnaam

Het debiteurenbeheer onder controle voor Vrijopnaam

 

De zekerheid dat debiteuren altijd worden opgevolgd, terwijl je wel in control blijft.

Als leverancier van groene energie heeft Vrijopnaam een duidelijke missie: iedereen in Nederland de mogelijkheid bieden om zelf zonnestroom op te wekken. In vijf jaar groeide Vrijopnaam uit tot een grote speler in de groene energie sector.

De uitdaging

Als sterk groeiende energieleverancier kreeg Vrijopnaam maandelijks steeds meer onbetaalde facturen en incasso’s. Directeur Casper Hengst vertelt “Het beheer van de debiteuren werd een tijdsintensieve bezigheid. Daarbij was het lastig om eenvoudig inzicht en overzicht te houden in de betalingen van de klant.”

De oplossing

Vrijopnaam koos Outstanding24 om het debiteurenbeheer proces te automatiseren en de controle te houden. “Outstanding24 koppelt met ons boekhoudpakket Exact Online en kan op basis van de status in onze boekhouding automatisch de juiste stappen uitvoeren”, vertelt Hengst. “Wat ook handig is dat wanneer een debiteur niet betaalt, het dossier direct doorgaat via het incassotraject en eventueel zelfs naar de gerechtsdeurwaarder.”

 “Ons uitstaande incassobedrag is significant afgenomen en helemaal onder controle.”
Casper Hengst, Directeur bij Vrijopnaam

 

De voordelen

Voor Hengst heeft Outstanding24 meer voordelen dan alleen het automatisch versturen van herinneringen aan klanten: “Er wordt goed samengewerkt. De lijnen zijn kort en met vragen kunnen we altijd terecht. Ook het overzicht van de te nemen stappen in de aankomende week is een voordeel.”

Vraag nu een gratis demo aan!

Outstanding24 gaat jou zoveel opleveren, daar zijn wij heilig van overtuigd. Ontdek in een halfuur alle ins en outs van Outstanding24.

Vraag nu een gratis demo aan!

Het resultaat

Het gebruik van Outstanding24 heeft Vrijopnaam een aantal verbeteringen opgeleverd. “Het bespaart veel tijd en geeft goed inzicht in de status van debiteuren”, geeft Hengst aan. “Ons uitstaande incassobedrag is significant afgenomen en helemaal onder controle.”

Al met al is Hengst zeer tevreden. “Ik zou Outstanding24 zeker aanbevelen. Het is gebruiksvriendelijk en lost een vervelend probleem grotendeels op. Daarnaast geeft het je zekerheid dat de opvolging altijd gebeurt terwijl je wel in controle blijft.”