Missie en visie

Outstanding24 is gemaakt voor en door ondernemers. Wij weten dat ondernemers veel tijd kwijt zijn aan debiteurenbeheer en vaak worstelen met de juiste aanpak, een tijdige opvolging en het voldoen aan wettelijke eisen. Ons systeem sluit goed aan op de trend om steeds meer online te administreren.

 

 

Het ontstaan van Outstanding24

In 2017 constateerden wij dat het facturatieproces en (online) debiteurenbeheer bij veel ondernemers efficiënter georganiseerd kan worden. Wij zagen het als een gemiste kans voor ondernemers, want door meer aandacht te besteden aan dit proces verbetert de cashflow en zelfs de relatie met klanten. Vanuit deze visie ontwikkelden wij een online platform dat bedrijven in staat stelt hun facturen sneller en eenvoudiger te innen en de communicatie met klanten te verbeteren.

 

Inmiddels hebben wij een grote diversiteit aan klanten en partnerbedrijven, van kleine en lokale ondernemers tot grote MKB’ers. Onze whitelabel propositie is een succes in de creditmanagementbranche. Wij zijn ontzettend trots op wat we in korte tijd hebben ontwikkeld en gaan met veel enthousiasme door om nog meer ondernemers te helpen met een slimmer debiteurenbeheer. Lees hier meer over de oprichters van Outstanding24.

 

Onze software maakt debiteurenbeheer weer eenvoudig en overzichtelijk