Webinar: De toekomst van financieel beheer | 30 november
De toekomst van financieel beheer met Outstanding24 en Visionplanner

Webinar: De toekomst van financieel beheer met Outstanding24 en Visionplanner

Speakers: Floor Stam & Bjorn Proost
30 november 2023
12.00 uur

In de snel veranderende wereld van accountancy en het MKB is financiële stabiliteit van essentieel belang. Wil je inzicht krijgen in de huidige marktontwikkelingen en de uitdagingen waarmee ondernemers en accountantskantoren worden geconfronteerd? Neem dan deel aan het webinar van Outstanding24 en Visionplanner op 30 november om 12:00. Bjorn Proost van Visionplanner en Floor Stam van Outstanding24 verzorgen een super interessant webinar voor jou!

Meld je aan

Dit gaan we bespreken:

  • Deep dive in marktontwikkelingen: Bjorn en Floor bieden een overzicht van de marktontwikkelingen, benoemen uitdagingen zoals financiering en oplopende kosten en benadrukken het belang van inzicht in financiën en efficiënt debiteurenbeheer.
  • Over Visionplanner en Outstanding24: Ontdek hoe Visionplanner en Outstanding24 waarde toevoegen aan accountantskantoren. Leer over integratie van financiële rapportage en debiteurenbeheer, met praktijkvoorbeelden en demo’s. Ontvang inzichten van Bjorn en Floor over de voordelen voor accountants.

Waarom deelnemen aan dit webinar?

Dit webinar biedt niet alleen een kijkje in de toekomst van financieel beheer, maar ook praktische inzichten en inspirerende voorbeelden. Schrijf je vandaag nog in om jouw bedrijf voor te bereiden op een stabiele financiële toekomst!

Meld je aan


Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
offerte-nl
Richard Korver Advocaten
CNSTRCT
AOMB logo
Vrijopnaam
Omnius Juristen
PLM lab
Alan & Luca
milgro