Openstaande factuur - Outstanding24

Krijg die openstaande factuur snel betaald door een herinnering te sturen

De software van Oustanding24 koppel jij eenvoudig aan jouw eigen boekhoudpakket, zoals CASH of Visma. Dankzij deze partnerkoppelingen kunnen wij meteen aan de slag, terwijl je toch 100% controle houdt. Wekelijks ontvang je van ons een e-mail met de belangrijkste cijfers van die week. Welk bedrag aan facturen staat er open? Hoeveel betalingsherinneringen worden er komende week gestuurd? Is er een openstaande factuur waar je nog een extra herinnering voor wenst te sturen? Dankzij onze software krijg je snel inzicht in je financiële situatie, zodat je met een gerust hart onderneemt.

Vraag een gratis demo aan

Vul het formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  Automatisch een herinnering sturen als een factuur niet betaald is

  Wil jij regelmaat creëren voor je klanten? In ons systeem stel je zelf eenmalig in op welke dagen van de week je een herinnering wilt sturen als een factuur nog niet betaald is. Als er meerdere debiteurenposten open staan, wordt iedere aparte openstaande factuur gebundeld met de rest. Op die manier voorkomen we dat er automatisch meerdere herinneringen per dag verstuurd worden. Dit is erg positief voor jouw klantrelaties!

  Vertrouw op het algoritme

  Je kunt het jezelf nóg makkelijker maken door te vertrouwen op ons algoritme ‘Dynamic Flow’. De klantvriendelijke herinnering voor een openstaande factuur staat hier voorop. Ons slimme systeem bepaalt dan op basis van de historische betaalgegevens wat de passende aanpak is voor jouw klant. Niet iedere klant is namelijk hetzelfde! Helpt het niet om een herinnering te sturen als een factuur nog niet betaald is en blijft de status hangen op ‘openstaand’? Dan hebben wij het incasso- en gerechtsdeurwaarderstraject geïmplementeerd in het systeem.

  Schakel onze experts in voor deskundige hulp bij openstaande posten

  Heb je een herinnering naar je klant gestuurd, maar wordt de factuur maar niet betaald? Schakel dan de experts van Oustanding24 in! Wij helpen je graag bij het regelen van de openstaande facturen. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-0185137.

  Schakel onze experts in voor deskundige hulp bij openstaande posten