De oplossing voor openstaande facturen in jouw MKB bedrijf

Behoud zelf de controle over je openstaande facturen

De software van Oustanding24 koppel jij eenvoudig aan jouw eigen boekhoudpakket, zoals CASH of Visma. Dankzij deze partnerkoppelingen kunnen wij meteen aan de slag, terwijl je toch 100% controle houdt over je openstaande facturen. Wekelijks ontvang je van ons een e-mail met de belangrijkste cijfers van die week. Denk aan:
  • Welk bedrag aan facturen staat er open?
  • Hoeveel herinneringen voor facturen worden er komende week gestuurd?
  • Is er openstaande factuur waarvoor je nog een extra herinnering kunt sturen?
Dankzij onze software krijg je snel inzicht in de financiële situatie rondom openstaande facturen. Zo kun jij met een gerust hart ondernemen!

Vraag een gratis demo aan

Vul het formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Automatisch een herinnering van een factuur sturen

Wil jij regelmaat creëren voor je klanten? In ons systeem stel je zelf eenmalig in op welke dagen van de week je een herinnering voor een niet betaalde factuur wilt sturen. Als er meerdere debiteurenposten open staan wordt iedere aparte openstaande factuur gebundeld met de rest. Het grote voordeel? Zo voorkom je dat er automatisch meerdere herinneringen voor facturen per dag verstuurd worden. Dit is erg positief voor jouw klantrelaties!

Automatisch een herinnering van een factuur sturen

Vertrouw op het algoritme van Outstanding24

Je kunt het jezelf nóg makkelijker maken door te vertrouwen op ons algoritme ‘Dynamic Flow’. De klantvriendelijke herinnering voor een openstaande factuur staat hier voorop. Ons slimme systeem bepaalt dan op basis van de historische betaalgegevens wat de passende aanpak is voor jouw klant. Niet iedere klant is namelijk hetzelfde! Helpt het niet om een herinnering te sturen als een factuur nog niet betaald is en blijft de status hangen op ‘openstaand’? Dan hebben wij het incasso- en gerechtsdeurwaarderstraject geïmplementeerd in het systeem.

Vertrouw op het algoritme van Outstanding24

Los het probleem van openstaande facturen op

Heb je een herinnering naar je klant gestuurd, maar wordt de factuur maar niet betaald? Schakel dan de experts van Oustanding24 in! Wij helpen je graag bij het regelen van de openstaande facturen. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-0185137.

Los het probleem van <span>openstaande facturen</span> op