20% snellere betalingen voor L&A Advocaten | Outstanding24

L&A Advocaten

LenA

Aanzienlijke versnelling van betalingen en minder zorgen voor L&A Advocaten

“Onze klanten betalen gemiddeld genomen 20% sneller!”

L&A Advocaten is een arbeidsrecht nichekantoor. Dit kantoor levert alle expertise die bedrijven nodig hebben voor hun arbeidsrechtelijke uitdagingen, zoals ontslagzaken, ondersteunen HR afdelingen, fraudezaken, grensoverschrijdend gedrag, herstructureringen medezeggenschapskwesties en het voeren van procedures.

De Uitdaging

“Onze hoofdtaak ligt in het ondersteunen van cliënten met arbeidsrechtelijke kwesties en we hebben eenvoudigweg geen tijd om ons bezig te houden met debiteurenbeheer”, legt founding partner Arlette Putker-Blees van L&A Advocaten uit. “Eén keer per maand komt onze accountant om de facturen te verzenden. We werken veelal met grote bedrijven, waarvan ik sommige cliënten al meer dan 25 jaar bedien, en die partijen betalen gewoon. We hebben niet of nauwelijks incassotrajecten, maar grote bedrijven met lange betaaltermijnen betalen soms te laat. We willen bij voorkeur niet achter late betalingen aan hoeven te bellen.”

“De grootste winst is voor ons de ontzorging”

Arlette Putker-Blees van L&A Advocaten
Arlette Putker-Blees

De Oplossing

L&A Advocaten werkt al efficiënt, maar was op zoek naar een manier om de organisatie qua incasso te optimaliseren. “Mijn man is proactief door jullie benaderd en gaf mij het advies hier nader naar te kijken. Het product is ontworpen om te ontzorgen, dus we hebben de overstap gemaakt”, legt Arlette uit.

De Voordelen

De voordelen van het gebruik van Outstanding24 zijn duidelijk voor L&A Advocaten: “De grootste winst is de ontzorging. De onboarding was ontzettend eenvoudig en daarbij is het team van Outstanding24 super vriendelijk. Ik ben druk en wil ontzorgd worden. Alles wat ik niet zelf hoef te doen, doe ik ook niet.”

De betaallinks hebben ook een significant verschil gemaakt, legt de partner uit: “We zien dat we 20% sneller betalingen ontvangen. Dat is écht een verbetering.”

Het Resultaat

De overstap naar Outstanding24 heeft duidelijk vruchten afgeworpen voor het advocatenkantoor: “Ik hoef me geen zorgen te maken over het achtervolgen van late betalingen, en onze office manager, die verantwoordelijk is voor de software, kan bij het team terecht voor ondersteuning én blijft op de hoogte van nieuwe functies en events.”

Samenvattend is de ervaring van L&A Advocaten met Outstanding24 zeer positief: “De samenwerking en implementatie waren uitstekend, de ondersteuning is vriendelijk en ze hebben een uitstekend product.”

 

Vraag nu een gratis demo aan!

Outstanding24 gaat jou zoveel opleveren, daar zijn wij heilig van overtuigd. Ontdek in een halfuur alle ins en outs van Outstanding24.

Vraag nu een gratis demo aan!