Energy Services klant-case | Outstanding24

Energy Services

Energy Services - Klantcase Outstanding 24

Enorme tijdwinst voor Energy Services

Van 72k naar 13k achterstallige betalingen en een enorme tijdwinst

Als expert binnen de B2B energiemarkt, helpt Energy Services organisaties bij het regelen van energiezaken. Energy Services neemt een complexe en tijdrovende klus uit handen voor honderden klanten waaronder Accor hotels, Pathé en A.HaK.

De uitdaging

Januari is een cruciale maand waarin jaarlijks zo’n 1500 nota’s worden verstuurd. Het herinneren en aanmanen van openstaande facturen gebeurde handmatig en dat proces liep niet altijd goed. “Facturen stonden veel te lang open en het debiteurensaldo was altijd te hoog” zegt Ton van de Langenberg, CFO bij Energy Services. “We zochten een manier om het debiteurenproces te automatiseren, zonder handmatige acties”.

De voordelen

Outstanding24 was eenvoudig te integreren met het boekhoudsysteem, Exact Online. De onboarding van Energy Services was snel geregeld en de voordelen van het gebruik van Outstanding24 waren snel merkbaar.

Resultaten voor Energy Services

  • Eenvoudige integratie met boekhoudpakket
  • Enorme tijdwinst
  • Geen handwerk meer
  • Debiteurensaldo met 82% gedaald

Van de Langenberg noemt als resultaat de enorme tijdswinst. “Door het geautomatiseerde proces van Outstanding24 gaat er veel minder tijd zitten in het debiteurenproces. Wat we voorheen met de hand deden gaat nu vanzelf”
De volledig geïntegreerde incasso-flow is van grote toegevoegde waarde. “De aanmaningen die in het incassotraject worden verstuurd, zetten klanten echt aan tot betaling, waar een brief op naam van ons minder snel tot actie zou leiden.” 

Het resultaat

Sinds de ingebruikname van Outstanding24 is het bedrag aan achterstallige facturen met 82% gedaald, van 72k naar 13k, zonder dat Energy Services deze actief hoeft na te jagen.  

Debiteurenbewaking is van belang om je cashflow gezond te houden.
Als ik kijk naar wat Outstanding24 betekent voor ons debiteurensaldo
dan is het een hele goede investering.

Ton van de Langenberg, CFO bij Energy Services

 

Vraag nu een gratis demo aan!

Outstanding24 gaat jou zoveel opleveren, daar zijn wij heilig van overtuigd. Ontdek in een halfuur alle ins en outs van Outstanding24.

Vraag nu een gratis demo aan!