Visma software - Outstanding24

Hoe werkt de koppeling met Visma business software?

Bij Outstanding24 zijn wij op zoek gegaan naar een mogelijkheid om het debiteurenproces zo efficiënt mogelijk in te richten voor ondernemers. Hierdoor worden facturen namelijk sneller betaald door jouw klanten, wat jouw cashflow en liquiditeit ten goede komt. Hierdoor heb je meer financiële ruimte om bijvoorbeeld in jouw bedrijf te investeren. Hiervoor hebben we echter data nodig, die jij waarschijnlijk al bijhoudt in een business software van Visma. Dankzij een unieke partnerintegratie leest ons platform alle data van de Visma boekhoudsoftware in, zodat jij in ieder systeem werkt met actuele gegevens. Zo heb je geen dubbel werk, maar toch het inzicht in jouw gegevens!

Vraag een gratis demo aan

Vul het formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Waarom werken wij voor onze boekhoudsoftware samen met Visma?

    De gedeelde passie van Outstanding24 en Visma zie je terug in de verschillende soorten bedrijfssoftware die zij hebben ontwikkeld, waaronder meerdere boekhoudsoftware. Van AccountView voor de administratie van de mkb’er tot eAccounting voor de kleine ondernemer, je merkt dat Visma bij de ontwikkeling van bedrijfssoftware geen enkele ondernemersgroep in de kou laat staan. Bij Outstanding24 zien we dat ook terug in onze eigen bedrijfsdoelen! Wij startten met de ontwikkeling van onze boekhoudsoftware om, net als Visma, onze klanten te helpen om maximaal te presteren. De gedachte was dan ook: voor ondernemers, door ondernemers.

    Ontdek zelf de koppeling met de Visma bedrijfssoftware

    Wij begrijpen dat het allemaal klinkt als mooie praatjes, maar dat jij graag bewijs wilt zien. Tijdens een gratis demo laten wij jou binnen 30 minuten alle ins en outs zien van Outstanding24, maar ook hoe de koppeling met jouw Visma business software werkt.

    Ontdek zelf de koppeling met de Visma bedrijfssoftware