Visma AccountView - Outstanding24

Koppel Outstanding24 eenvoudig met AccountView

De administratie van ondernemers is vaak een lastig gegeven. Je wilt de debiteurenadministratie of het boekhouden liever niet uitbesteden, waardoor je zelf aan de slag bent gegaan met AccountView. Op deze manier hou je zelf de controle. Door het debiteurenbeheer én de debiteurenadministratie uit te voeren met AccountView heb jij altijd inzicht in jouw financiële cijfers. Dit is van grote meerwaarde wanneer je actief jouw kredietinformatie wilt verbeteren. Bij AccountView zijn ze zich er bovendien van bewust dat iedere ondernemer op een andere manier wil boekhouden en dus ook anders met diens debiteurenbeheer omgaat. Daarom hebben zij onder andere boekhoudsoftware eAccounting en AccountView ontwikkelt.

Je kunt Outstanding24 gemakkelijk koppelen aan jouw eigen boekhoudpakket. Hiermee worden de gegevens uit je bestaande boekhouding uitgelezen in Outstanding24, daardoor hoef je dus niets dubbel te doen. Een koppeling met AccountView wordt heel eenvoudig ingeregeld, zonder dat het jou extra tijd kost.

Debiteurenbeheer met Visma boekhoudsoftware AccountView

De boekhoudsoftware AccountView vormt het financiële hart van jouw onderneming, dus ook voor jouw debiteurenbeheer. Deze is speciaal ontwikkeld voor de administratie en het debiteurenbeheer van mkb’ers. Als jij grip wilt houden op je debiteurenadministratie en algehele administratie, dan is boekhouden met de boekhoudsoftware AccountView van Visma de beste manier om dat te doen. Je hebt op ieder moment actueel inzicht in je financiële situatie. Dankzij het innovatieve algoritme beweeg je bovendien flexibel mee op de markt. Zo haal je meer uit jouw administratie in minder tijd. Boekhoudsoftware AccountView is eenvoudig te koppelen aan Outstanding24, waardoor jouw debiteurenbeheer met één druk op de knop geregeld kan worden.

Vraag nu een gratis demo aan

Vul het formulier in om een demo aan te vragen, dan bellen we je zo snel mogelijk voor een afspraak. 

Fout: Contact formulier niet gevonden.