Vacature: Business Development Manager - Outstanding24

Vacature: Business Development Manager

Vacature Outstanding24

Accountmanager Outstanding24: Hunter met kennis van software

Ben jij een zelfstandige accountmanager die deuren kan openen en affiniteit heeft met software en finance? Outstanding24 is een scale-up en betrouwbare partner voor het MKB. Met onze super gebruiksvriendelijke software helpen we klanten hun cashflow te verbeteren door het proces voor betalingsherinneringen en incasso te automatiseren.

Sinds vorig jaar zijn wij onderdeel van Visma. Een van de grootste softwarebedrijven van Europa. We hebben grote groei ambities en zoeken daarom versterking voor ons enthousiaste salesteam.

Wat ga je doen

Als accountmanager ben je extern gericht, wat betekent dat je regelmatig onderweg bent en dagelijks contact onderhoudt met onze bestaande en nieuwe klanten Zelfstandig bewerk je de Nederlandse markt, je inventariseert de behoefte van verschillende mensen binnen de DMU en op basis hiervan weet jij het juiste pakket te adviseren en de klant binnen te halen. Je bent verantwoordelijk voor de hele salescyclus van verkoop tot implementatie en blijft na implementatie het aanspreekpunt voor de klant. Je bent gewend om vanuit CRM te werken, je hebt een neus voor kansen en weet wat er speelt in de markt en onder onze doelgroep in het MKB. Deze kennis deel je met het marketingteam zodat we slimme campagnes kunnen opzetten om leads binnen te halen. Je krijgt de juiste ondersteuning, zodat jij je kan focussen op waar je goed in bent: het succesvol binnenhalen van klanten. Door jouw gestructureerde en planmatige aanpak kom je op het juiste moment bij klanten aan tafel en door jouw advies en enthousiasme zorg je dat de klant voor de oplossing van Outstanding24 kiest.

In deze zelfstandige en ondernemende sales functie maak je deel uit van het groeiende sales team van Outstanding24 Nederland, waarbij je rapporteert aan de Sales Directeur. Naast het werken is er ook tijd voor gezelligheid op kantoor, voor een potje tafelvoetbal of biljart en natuurlijk de vrijdagmiddag borrel niet te vergeten!

Wat maakt jou succesvol

 • Minimaal 2 jaar sales ervaring met technische producten in een B2B omgeving.
 • Ondernemende sales professional die zelfstandig de markt bewerkt.
 • Target gericht en scherp op kansen in de markt.
 • Ervaring met new business en het beheren en uitbouwen van bestaande klanten.
 • Uitstekend in plannen en organiseren van eigen werkzaamheden.
 • Vloeiend in Nederlands zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden we

 • Een zelfstandige en afwisselende functie bij een gezond en groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden binnen Outstanding24, Visma | Onguard en andere Visma-bedrijven.
 • Maandelijks geld op je bank, een auto van de zaak, bedrijfsfitness regeling en tal van andere leuke extra’s.
 • Veel flexibiliteit en vrijheid in waar en wanneer je werkt, je bent natuurlijk altijd welkom op ons mooie kantoor in Amsterdam Zuid-Oost.
 • Een data gedreven dynamische organisatie waar jouw stem gehoord wordt, sterker nog, we verwachten dat je je laat horen.
 • Professioneel, internationaal en leuk team.
 • Sociale events – we hebben ze allemaal: Pub quizzen, borrels, leuke workshops en feestjes.

We vragen alle nieuwe medewerkers een Verklaring van Goed Gedrag (VOG) te overhandigen.

Wil jij de volgende stap nemen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Vertel ons jouw verhaal, wij zijn benieuwd!

Solliciteer hier

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
offerte-nl
Richard Korver Advocaten
CNSTRCT
AOMB logo
Vrijopnaam
Omnius Juristen
PLM lab
Boekestijnkester
milgro