Wie zijn wij

 

Anton Maas (1969) was directeur/bestuurder van twee grote creditmanagement organisaties. Hij maakte fusies en strategische samenwerkingen van dichtbij mee. Als ondernemer bouwde hij zijn eigen bedrijf uit tot een landelijke organisatie met 250 medewerkers, met opdrachtgevers in de zorgsector, woningbouw, onderwijs, advocatuur en het MKB.

 

Opdrachtgevers omschrijven Anton als een gedreven professional die ondernemerschap en vakmanschap op een unieke manier combineert. De termen team- en topsport, maatschappelijk verantwoord ondernemen, werkgeluk en authenticiteit passen het best bij hem.

 

Naast dat hij soms gevraagd wordt voor adviserende interim vraagstukken heeft hij inmiddels ook de dagelijkse leiding over ons bedrijf vanuit onze vestiging in Breda. Onze slimme online oplossing voor debiteurenbeheer past goed bij zijn huidige visie. Jarenlang hield hij zich bezig met het genezen van problemen, nu verschuift hij helemaal naar de andere kant van het spectrum, het voorkomen ervan.

 

 

 

Richard Witte (1969) heeft verschillende leidinggevende functies in internationale ICT projecten vervuld. Omdat de creatieve kriebel daarin op een gegeven moment ontbrak is hij in 2008 ondernemer geworden. Procesverbetering en de ontwikkeling van bijbehorende tools zijn hem op het lijf geschreven.

 

Klanten en vrienden kennen Richard als een toegankelijk mens met humor en op werkgebied heeft hij een ‘bever attitude’: hoort hij water stromen, dan wordt hij onrustig. Hij gaat altijd op zoek naar de beste oplossing op de kortst mogelijke termijn. De termen teamwork, gedrevenheid en klantgerichtheid passen het best bij hem.

 

De ontwikkeling van Outstanding24 sluit hier naadloos op aan. Klanten bewust maken van potentiële problemen, die oplossen en daarmee geld voor hen verdienen. Naast zijn positie in de directie van ons bedrijf is dat voor Richard de ideale mix van business en ICT.