Outstanding24 voor advocatuur - Outstanding24

Meer tijd voor jouw cliënten

Door geautomatiseerd debiteurenbeheer voor advocatenkantoren

Jouw hele debiteurenproces van factuur tot incasso, geautomatiseerd in één systeem. Outstanding24 is super gebruiksvriendelijk en direct gekoppeld aan onder andere BaseNet. Hierdoor kunnen advocatenkantoren zich richten op wat echt belangrijk is: uitstekende juridische dienstverlening. Met onze geïntegreerde oplossing heb je volledig inzicht over jouw debiteurenbeheer. Dat maakt Outstanding24 de beste online debiteurenbeheersoftware voor alle kantoren.

Meer tijd voor jouw cliënten

Zo ziet het debiteurenbeheerproces met Outstanding24 eruit

Bij Outstanding24 begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Als advocaat wil je je concentreren op je cliënten, niet op administratieve taken. Onze gebruiksvriendelijke software automatiseert het volledige debiteurenbeheerproces, van herinneringen tot incassobureau en deurwaarder. Laat ons je helpen met het beheren van betalingsherinneringen en incassoprocessen, zodat jij je kunt richten op het bieden van uitstekende juridische dienstverlening. Zo ziet het proces eruit:

Facturatie

1Facturatie

Met onze software stuur je jouw debiteuren de facturen op de manier zoals je gewend bent. Vanuit jouw boekhoudpakket wordt elke factuur automatisch ingelezen in Outstanding24. Het systeem monitort of de factuur op tijd betaald wordt. Na de vervaldatum start de workflow voor betalingsherinneringen.

Betalingsherinnering

2Betalingsherinnering

Vanuit Outstanding24 worden achterstallige facturen automatisch opgevolgd met betalingsherinneringen via e-mail of post, in jouw eigen huisstijl. Jij hebt met onze software zelf 100% controle over bijvoorbeeld de inhoud en frequentie van de betalingsherinneringen die je aan je debiteuren stuurt.

Incasso

3Incasso

Na de laatste betalingsherinnering start in Outstanding24 het incassotraject. Incasso’s worden vanuit het systeem verzonden uit naam van incassobureau coeo. Zij zetten de nieuwste technologieën in om te bepalen wat de beste manier van communiceren richting jouw debiteuren is.

Gerechtsdeurwaarder

4Gerechtsdeurwaarder

Heeft een debiteur na opvolging door het incassobureau nog niet betaald? Dan draag je het hele dossier met één druk op de knop over aan de deurwaarder. In de gerechtelijke procedure word je begeleid door Armaere.

Koppeling met jouw boekhoudsysteem

Outstanding24 heeft een unieke koppeling met bijna alle boekhoudpakketen, waaronder ook BaseNet. Dankzij deze koppelingen kun je Outstanding24 heel gemakkelijk aansluiten op jouw boekhoudpakket. Facturen worden automatisch ingelezen en gesynchroniseerd in Outstanding24. Zo kun je wijzigingen in één systeem doorvoeren en is de status van betalingen altijd up-to-date. Bekijk onze koppelingen

Koppeling met jouw boekhoudsysteem

Waarom advocatenkantoren voor Outstanding24 kiezen

De voordelen van onze software voor online debiteurenbeheer voor advocatenkantoren

De voordelen van onze software voor online debiteurenbeheer voor advocatenkantoren

Lager openstaand saldo

Krijg jouw facturen ten minste 20% sneller betaald en verbeter je cashflow

Dashboard en rapportage

Het dashboard biedt real time inzicht in alle debiteurenbeheerdata. Je ontvangt daarnaast wekelijks een overzichtelijke managementrapportage.

Betalingsherinneringen in jouw eigen huisstijl

Stuur met de software automatisch betalingsherinneringen aan jouw debiteuren in jouw eigen huisstijl en tone of voice

Plan een afspraak in met Stijn


Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo