Outstanding24 voor advocatuur - Outstanding24

Verbeter de cashflow

Geautomatiseerd debiteurenbeheer voor de advocatuur

Jouw hele debiteurenproces van factuur tot incasso, geautomatiseerd in één systeem. Super gebruiksvriendelijk en direct gekoppeld aan onder andere BaseNet. Dat maakt Outstanding24 de beste online debiteurenbeheersoftware voor alle kantoren.

Verbeter de cashflow

Het automatische debiteurenproces voor jouw kantoor met Outstanding24

Online debiteurenbeheer: van de eerste betalingsherinnering tot de gerechtelijke procedure in één super gebruiksvriendelijk systeem. Zo ziet jouw hele debiteurenproces eruit:

Facturatie

1Facturatie

Met onze software stuur je jouw debiteuren de facturen op de manier zoals je gewend bent. Vanuit jouw boekhoudpakket wordt elke factuur automatisch ingelezen in Outstanding24. Het systeem monitort of de factuur op tijd betaald wordt. Na de vervaldatum start de workflow voor betalingsherinneringen.

Betalingsherinnering

2Betalingsherinnering

Vanuit Outstanding24 worden achterstallige facturen automatisch opgevolgd met betalingsherinneringen via e-mail of post, in jouw eigen huisstijl. Jij hebt met onze software zelf 100% controle over bijvoorbeeld de inhoud en frequentie van de betalingsherinneringen die je aan je debiteuren stuurt.

Incasso

3Incasso

Na de laatste betalingsherinnering start in Outstanding24 automatisch het incassotraject. Incasso’s worden vanuit het systeem verzonden uit naam van BVCM. Ook in dit traject heb jij de controle over de frequentie en kun je een incassoflow op elk moment pauzeren.

Gerechtsdeurwaarder

4Gerechtsdeurwaarder

Heeft een debiteur na opvolging door het incassobureau nog niet betaald volgens de software van Outstanding24? Dan draag je het hele dossier met één druk op de knop over aan de deurwaarder. In de gerechtelijke procedures word je begeleid door BVCM.

Koppeling met jouw boekhoudsysteem

Outstanding24 heeft een unieke koppeling met bijna alle boekhoudpakketen, waaronder ook BaseNet. Dankzij deze koppelingen kun je Outstanding24 heel gemakkelijk aansluiten op jouw boekhoudpakket. Facturen worden automatisch ingelezen en gesynchroniseerd in Outstanding24. Zo kun je wijzigingen in één systeem doorvoeren en is de status van betalingen altijd up-to-date. Bekijk onze koppelingen

Koppeling met jouw boekhoudsysteem

De voordelen van onze software voor online debiteurenbeheer voor advocatenkantoren

De voordelen van onze software voor online debiteurenbeheer voor advocatenkantoren

Lager openstaand saldo

Krijg jouw facturen ten minste 20% sneller betaald en verbeter je cashflow

Dashboard en rapportage

Het dashboard biedt real time inzicht in alle debiteurenbeheerdata. Je ontvangt daarnaast wekelijks een overzichtelijke managementrapportage.

Betalingsherinneringen in jouw eigen huisstijl

Stuur met de software automatisch betalingsherinneringen aan jouw debiteuren in jouw eigen huisstijl en tone of voice

Waarom advocatenkantoren voor Outstanding24 kiezen

Maak kennis met
Outstanding24

Vraag nu een gratis demo aan en ontdek in 30 minuten alle ins en outs van Outstanding24

Maak kennis met 
<span>Outstanding24</span>
Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
offerte-nl
Richard Korver Advocaten
CNSTRCT
AOMB logo
Vrijopnaam
Omnius Juristen
PLM lab
Alan & Luca
milgro