Outstanding24 staat op Credit Expo 2019!

De Credit Expo 2019 is in het NBC congrescentrum in Nieuwegein op 7 november 2019. Wij zijn er ook. Als u vragen (en/of interesse) heeft over (in) ons white label partner programma bent u van harte welkom in stand #46.

 

De Credit Expo 2019 staat dit jaar in het teken van het thema de Digitale Transformatie. De digitale transformatie heeft gevolgen voor elk individu en elke organisatie. Ook credit managers hebben te maken met veranderingen en uitdagingen die de digitale transformatie met zich meebrengt. Credit Expo biedt inzicht door de laatste trends en ontwikkelingen overzichtelijk te presenteren. Daarbij blikken we tijdens deze jubileumeditie blikken we terug op de afgelopen vijftien jaar en kijken vooruit hoe het vakgebied zich verder zal ontwikkelen.

 

De Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vereniging voor Credit Management (VVCM) enĀ  in de loop der jaren uitgegroeid tot Nederlands grootste evenement op het gebied van credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten. Credit Expo wordt jaarlijks door rond de 1.500 credit professionals bezocht.