Outstanding24 heeft nieuwe website en logo!

We hebben de afgelopen maanden ontzettend hard gewerkt aan het verder optimaliseren van de werkprocessen en het bouwen van koppelingen met (nieuwe) partners. Daarin hebben we enorme stappen gemaakt en we zijn dankbaar voor de hulp en bereidwilligheid van de bestaande en nieuwe partners. Ons mooie, innovatieve bedrijf is nog robuuster geworden. Mede door al deze inspanningen zijn we sterk gegroeid in de laatste maanden.

 

Nieuwe website

We vonden het tijd worden om enkele zaken verder te verbeteren. Daarom hebben we een nieuwe website gebouwd waar onze bestaande klanten makkelijk mee uit de voeten kunnen en nieuwe klanten snel en duidelijk kennis maken met ons bedrijf en diensten. Wij zijn super trots op de nieuwe website: www.outstanding24.com

 

Nieuw logo

Ook vonden wij het een goed moment om ons logo iets verder te verfraaien. Wij wilden dat het in een oogopslag beter de lading zou dekken van Outstanding24. Waar we voor staan en wat we doen. Wij zijn van mening dat ook dit is gelukt.

 

Super trots zijn we op het eindresultaat. Met veel energie gaan we ervoor om nog meer ondernemers te overtuigen van ons product onder het mom: “because it’s your money”!