Outstanding24 en Gevers IT sluiten partnerovereenkomst

Partnerovereenkomst voor Outstanding24 en Gevers IT

Samenwerking Outstanding24 en Gevers IT

Amsterdam, 11 november 2021 –  Outstanding24, de innovatieve debiteurenbeheersoftware voor het MKB, en Gevers IT, expert center van Visma, gaan samenwerken om de klanten van Gevers toegang te geven tot de voordelen van automatisch debiteurenbeheer, eenvoudig gekoppeld aan hun boekhouding in de Visma Accountview.

“Wat mij met name aanspreekt in Outstanding24 is de grote mate waarin het systeem je incasseringstraject automatiseert. Je blijft op ieder moment volledig in controle en kunt van een streng incassotraject weer een minnelijke incasso maken als de situatie daarom vraagt.” zegt Tim Kieft, CCO van Gevers IT enthousiast over de oplossing. ‘Dat is voor onze klanten heel belangrijk en helpt ze hun facturen eerder en sneller betaald te krijgen, zonder dat het extra tijd kost.”
Anton Maas, Sales Directeur Outstanding24 zegt over het partnership: “Wij zijn super blij dat we nu zelf ook een directe partnerrelatie kunnen sluiten met zo’n gewaardeerde en gevestigde Visma partner. Via onze Visma collega’s weten we dat Gevers een goede en betrouwbare partner is met mooie klanten, waar wij natuurlijk graag ook het verschil voor maken.”

Een makkelijke te implementeren extra module
die echt iets oplevert voor onze klanten.
Tim Kieft, CCO van Gevers IT

Over Outstanding24

Outstanding24 is gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Sinds de marktintroductie in 2018 is de innovatieve softwareoplossing voor debiteurenbeheer een groot succes gebleken. Steeds meer MKB-bedrijven maken hier gebruik van. Sinds 2021 is Outstanding24 onderdeel van Visma.

Over Gevers IT

Gevers verkoopt en implementeert zowel nationaal als internationaal Visma en Elvy software en levert consultancy- en detacheringsdiensten in de sectoren Handel en Industrie, Transport en Logistiek, Accountancy en Automotive.

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo