Samenwerking Outstanding24 en CVE IT Solutions - Partnerovereenkomst

Outstanding24 en CvE IT Solutions sluiten partnerovereenkomst

CvE IT Solutions

Amsterdam, 2 februari 2022Outstanding24, de innovatieve debiteurenbeheersoftware voor het MKB, en CvE IT Solutions, de Visma specialist en automatiseerder voor financials en het MKB gaan samenwerken.

Met deze samenwerking krijgen de klanten van CvE IT Solutions toegang tot de voordelen van automatisch debiteurenbeheer, eenvoudig gekoppeld aan hun boekhouding in de Visma Accountview. 

“Met Outstanding24 hebben onze accountview klanten een fijne en overzichtelijk tool om hun debiteurenbeheer te verbeteren. Ook zorgt hij voor veel meer inzicht en dat allemaal overzichtelijk op 1 plek”, aldus Chris van Eldik, Operationeel Manager. De komende weken zullen wij onze klanten gaan informeren over de mogelijkheden en voordelen van de koppeling. 

Anton Maas, sales directeur van Outstanding24; “Wij zijn natuurlijk blij dat er weer een implementatiepartner van Visma software zich heeft verbonden aan ons. We gaan een hoop klanten van CvE IT Solutions helpen hun debiteurenbeheer te verbeteren.” 

Outstanding24 zorgt voor veel meer inzicht en dat allemaal overzichtelijk op 1 plek
Chris van Eldik, Operationeel Manager bij CvE IT Solutions

Over Outstanding24

Outstanding24 is gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Sinds de marktintroductie in 2018 is de innovatieve softwareoplossing voor debiteurenbeheer een groot succes gebleken. Steeds meer MKB-bedrijven maken hier gebruik van. Sinds 2021 is Outstanding24 onderdeel van Visma.

Over CvE IT Solutions

CvE IT solutions verzorgt de totale automatisering voor financials en is Visma specialist met ruim 25 jaar ervaring in de accountancybranche.

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo