Samenwerking Outstanding24 en Consolit - Partnerovereenkomst

Outstanding24 en Consolit sluiten partnerovereenkomst

consolit-os24

Amsterdam, 15 maart 2022Outstanding24, de innovatieve debiteurenbeheersoftware voor het MKB, en Consolit, adviseur voor bedrijfssoftware gaan samenwerken.

Consolit adviseert bedrijven over bedrijfsautomatisering, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en leveren hierbij een softwareoplossing op maat.

Met Outstanding24 hebben wij een makkelijke
en nieuwe online mogelijkheid voor onze klanten
om hun debiteurenbeheer te verbeteren.
Chiel den Dunnen, Algemeen directeur Consolit

Anton Maas, Sales Directeur bij Outstanding24 is enthousiast over deze nieuwe samenwerking: We hebben zin om met Consolit samen te werken en hopen de Consolit klanten te helpen hun debiteurenbeheer en daarmee cashflow te optimaliseren.”

Over Outstanding24

Outstanding24 is gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Sinds de marktintroductie in 2018 is de innovatieve softwareoplossing voor debiteurenbeheer een groot succes gebleken. Steeds meer MKB-bedrijven maken hier gebruik van. Sinds 2021 is Outstanding24 onderdeel van Visma.

Wij zien om ons heen dat debiteurenbeheer voor veel MKB-ondernemingen een tijdrovende klus is. Helemaal als het aankomt op een incasso- of deurwaarderstraject. Dat kan slimmer en efficiënter. Handwerk is écht verleden tijd.

Over Consolit

“Met de softwareoplossingen van Consolit maak je ambities waar. Maar door jou van dienst te zijn, maken wijzelf ook ambities waar! Zowel in cijfers als in dienstverlening. Wij zijn gegroeid van drie medewerkers bij de start in 2000 naar 30 vandaag. In samenwerking met onze softwarepartners Visma, Basecone, Elvy, Software Gemak/ Accountancy Gemak en Microsoft (Power BI) zijn wij op zoek naar de beste software oplossingen voor jou. Zodat we een passende oplossing kunnen bieden voor ieder probleem, voor iedere onderneming.” – Consolit

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
offerte-nl
Richard Korver Advocaten
CNSTRCT
AOMB logo
Vrijopnaam
Omnius Juristen
PLM lab
Alan & Luca
milgro