Samenwerking Outstanding24 en BVCM incassowerkzaamheden - Outstanding24

Samenwerking Outstanding24 en BVCM incassowerkzaamheden

Samenwerking Outstanding24 - BVCM

Outstanding24 en BVCM sluiten samenwerkingsovereenkomst voor incassowerkzaamheden

Amsterdam 5 juli 2021 – Outstanding24, de leverancier van debiteurenbeheer software voor het MKB, en creditmanagement bureau BVCM gaan nauw samenwerken. Per vandaag zal BVCM de begeleiding en uitvoering van incassowerkzaamheden voor de klanten van Outstanding24 uitvoeren. Dat betekent dat de klanten van de klant van Outstanding24 vanaf nu in de incassofase betalingsherinneringen vanuit BVCM zullen ontvangen en ook bij vragen kunnen zij bij BVCM terecht. Ook zal BVCM de bereiding van de gerechtelijke deurwaarderszaken gaan waarnemen voor klanten van Outstanding24.

“Met deze samenwerking maken wij de volgende stap in onze groei. Door de uitvoerende werkzaamheden bij een gerenommeerde partner als BVCM neer te leggen kunnen we een uitstekende dienstverlening aan onze klanten bieden en voor onszelf ruimte creëren om andere zaken meer aandacht te geven”, aldus Anton Maas, Sales Directeur bij Outstanding24.

Carel Alberts, Commercieel Directeur BVCM: “Wij kijken er naar uit om er samen met Outstanding24 voor te zorgen dat de facturen van de klanten nog sneller betaald gaan worden, op een manier die de klantrelatie niet schaadt. Onze operatie is hier helemaal op ingericht. Uiteraard doen we dat in nauwe samenspraak met Outstanding24 en haar klanten.”

Over Outstanding24

Outstanding24 is gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Sinds de marktintroductie in 2018 is de innovatieve softwareoplossing voor debiteurenbeheer een groot succes gebleken. Steeds meer MKB-bedrijven maken hier gebruik van. Sinds 2021 is Outstanding24 onderdeel van Visma.

Over BVCM

BVCM staat voor ‘Bureau voor Credit Management’. Van kredietrapporten tot en met detachering en van incasso tot en met juridische procedures. BVCM voorziet in alle onderdelen binnen de prospect-to-cash-keten. Vanaf de start in 2005 zet BVCM zich elke dag opnieuw volledig in om het optimale resultaat te behalen voor haar relaties. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een internationaal full service credit management-specialist. BVCM mag voor honderden klanten in Nederland en ver daarbuiten haar diensten inzetten. Dagelijks volgen zij de nieuwste technologische mogelijkheden zodat BVCM zich kan blijven ontwikkelen en nieuwe manieren kan vinden om alle credit managementwensen van haar klanten te kunnen vervullen.

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo