Partnerovereenkomst tussen Outstanding24 en ARCH-IT

Outstanding24 en ARCH-IT sluiten partnerovereenkomst

ARCH-IT en Outstanding24

Amsterdam, 11 februari 2022Outstanding24, de innovatieve debiteurenbeheersoftware voor het MKB, sluit een partnerovereenkomst met ARCH-IT. ARCH-IT is gecertificeerd Visma-Expert Center en staat voor het leveren van degelijke en betrouwbare automatiseringsoplossingen die klanten ècht verder helpen bij het realiseren van hun doelstellingen. 

“Outstanding24 is een mooie aanvullende tool voor onze klanten op AccountView, eAccounting en visma.net. Makkelijk te implementeren met de API”, aldus Charles Rommelaar, eigenaar Arch IT. “Dat gaat hen helpen rekeningen sneller en beter betaald te krijgen, zonder dat zij de control verliezen over het proces.” 

 Anton Maas, sales directeur bij Outstanding24 is blij met het partnership met Arch IT. “Wij kijken uit naar de samenwerking en hopen samen de klanten van Arch IT te kunnen helpen hun debiteurenbeheer en cashflow te verbeteren.” 

Outstanding24 is makkelijk te implementeren met de API
Charles Rommelaar, eigenaar ARCH-IT 

Over Outstanding24

Outstanding24 is gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Sinds de marktintroductie in 2018 is de innovatieve softwareoplossing voor debiteurenbeheer een groot succes gebleken. Steeds meer MKB-bedrijven maken hier gebruik van. Sinds 2021 is Outstanding24 onderdeel van Visma.

Wij zien om ons heen dat debiteurenbeheer voor veel MKB-ondernemingen een tijdrovende klus is. Helemaal als het aankomt op een incasso- of deurwaarderstraject. Dat kan slimmer en efficiënter. Handwerk is écht verleden tijd.

Over ARCH-IT

ARCH-IT B.V. is VISMA-EXPERT Center. Sinds 1999 helpen we onze klanten bij hun keus in aankoop en implementatie van business software.  De focus ligt daarbij op AccountView Business Software en Visma.net.

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo