Partnerovereenkomst tussen AccountOne en Outstanding24

Outstanding24 en AccountOne sluiten partnerovereenkomst

AccountOne

Amsterdam, 7 december 2021 – Outstanding24, de innovatieve debiteurenbeheersoftware voor het MKB, sluit een partnerovereenkomst met AccountOne. AccountOne is specialist in het adviseren, optimaal implementeren, onderhouden en ondersteunen van de mkb-bedrijfssoftware van Visma Software.

Als “Expert Center” heeft AccountOne de hoogste partnerstatus bij Visma Software.    

Outstanding24 vind ik een mooi voorbeeld van de visie van Visma om te koppelen met zelfstandige tools, die een bepaald proces uitmuntend kunnen uitvoeren. In dit geval debiteurenbeheer”, aldus Albert Wolterink, Sales Manager bij AccountOne. “De kracht van Outstanding24 vind ik dat je je ‘eigen’ incassobureau bent. Normaal verdwijnt de factuur een beetje in een zwart gat. Nu blijf je zelf de baas over het proces en ken je altijd de status ervan.” 

Anton Maas, sales directeur bij Outstanding24: “Wij zijn super blij dat weer een Visma Expert Center partner wordt van ons. Een warm welkom aan AccountOne. Dit maakt het voor #Accountview en #Visma.net klanten erg gemakkelijk om ons tool te installeren en te gaan gebruiken.” 

De kracht van Outstanding24 vind ik dat je je ‘eigen’ incassobureau bent.
Albert Wolterink, Sales Manager bij AccountOne

Over Outstanding24

Outstanding24 is gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Sinds de marktintroductie in 2018 is de innovatieve softwareoplossing voor debiteurenbeheer een groot succes gebleken. Steeds meer MKB-bedrijven maken hier gebruik van. Sinds 2021 is Outstanding24 onderdeel van Visma.

Over AccountOne

AccountOne is specialist in het adviseren, optimaal implementeren, onderhouden en ondersteunen van de mkb-bedrijfssoftware van Visma Software. Als “Expert Center” hebben we de hoogste partnerstatus bij Visma Software. We richten ons op zelfstandig ondernemers, financieel specialisten, handelsbedrijven, projectorganisaties, accountancy- en administratiekantoren.

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo