Samenwerking Outstanding24 en Account Software - Partnerovereenkomst

Outstanding24 en Account Software sluiten partnerovereenkomst

Account Software

Amsterdam, 28 januari 2022 – Outstanding24, de innovatieve debiteurenbeheersoftware voor het MKB, sluit een partnerovereenkomst met Account Software

Account Software Account Software is sinds 2019 onderdeel van Visma en de basis van de service wordt dan ook gevormd door AccountView en Visma.net. Zij hebben meerdere decennia ervaring met de advisering, consultancy en support op AccountView, waardoor zij de expert bij uitstek zijn.

“Voor al onze Accountview en Visma.net klanten is Outstanding24 de aanvulling om tot een beter debiteurenbeheer te komen. Wij zien veel mogelijkheden in de samenwerking”, aldus Roland Nap is Business Unit Manager bij Account Software 

 Anton Maas, sales directeur bij Outstanding24: “Wij zijn super blij dat weer een Visma Expert Center partner wordt van ons. Een warm welkom aan Account Software. Dit maakt het voor Accountview en Visma.net klanten erg gemakkelijk om onze tool te installeren en te gaan gebruiken.” 

Voor al onze Accountview en Visma.net klanten is Outstanding24 de aanvulling om tot een beter debiteurenbeheer te komen.
Roland Nap, Business Unit Manager bij Account Software

Over Outstanding24

Outstanding24 is gemaakt door ondernemers, voor ondernemers. Sinds de marktintroductie in 2018 is de innovatieve softwareoplossing voor debiteurenbeheer een groot succes gebleken. Steeds meer MKB-bedrijven maken hier gebruik van. Sinds 2021 is Outstanding24 onderdeel van Visma.

Over Account Software

Account Software is gevestigd in Veenendaal. Sinds 2019 zijn zij van Visma en de basis van onze service wordt dan ook gevormd door AccountView en Visma.net. “Wij hebben meerdere decennia ervaring met de advisering, consultancy en support op AccountView, waardoor wij de expert bij uitstek zijn”.

Onze klanten

Onze klanten

Sluit je aan bij tevreden klanten
Venus Containers
Neko Ship
Wixpex
Tring Tring
offerte-nl
L&A Arbeidsrecht Advocaten
Censo
Vrij op Naam
AOMB logo