Outstanding klanten

Outstanding debiteurenbeheer, goede klantrelaties behouden én minder openstaande rekeningen. Neem het niet van ons aan; onze klanten vertellen graag wat Outstanding hen oplevert.
Wij zijn erg enthousiast! De Outstanding diensten balanceren perfect tussen het netjes omgaan met onze klanten enerzijds en het incasseren van de vorderingen anderzijds. We hebben altijd inzage in het traject en het geautomatiseerde proces neemt ons heel veel werk uit handen.
Olivier Schelfhout
General Manager, Jantril Monitoring
We hebben meerdere pakketten geprobeerd, maar Outstanding zijn we echt enthousiast over. We bevelen het iedereen aan. Outstanding neemt ons een hoop werk uit handen.
Brian Akeroyd
Directeur, Amace Financial Support
De openstaande posten liepen aardig op. Dat lag aan ons want debiteurenbeheer blijft een lastig klusje. Met Outstanding is het probleem opgelost en de openstaande posten zijn weer normaal. Onze klanten zijn er ook blij mee, het geeft duidelijkheid.
Mark Verbrugge
Directeur, Van Santen Advies
Outstanding bespaart ons enorm veel tijd. Het debiteurenbeheer is nu volledige onder controle.
Stephan Koot
Directeur Red Melon
De dynamische flow is handig. Je debiteuren zijn je klanten en daar houdt Outstanding goed rekening mee. Verder hebben we de afdeling debiteurenbeheer efficienter in kunnen richten door Outstanding. We zijn er goed mee geholpen.
Jaap van den Berg
directeur Stella Analyse BV
Wij werken veel in de aannemerij en de openstaande posten liepen altijd snel op. Daar moest je dan achteraan, wat niet altijd prettig werk is. Door Outstanding is dat nu onder controle. De functie kredietlimiet is handig. Onze klanten weten nu ook waar ze aan toe zijn, op een prettige manier.
Ed Klunder
directeur PLM Laboratorium Services

Waarom kiezen ondernemers voor Outstanding Credit Management?

Uw facturen worden eerder betaald

Een strak debiteurenbeleid zorgt voor snellere betaling van openstaande facturen. Door de systematische Outstanding werkwijze worden er nooit facturen over het hoofd gezien en blijven deze niet te lang liggen. Het resultaat is te zien op uw banksaldo.

Wij nemen u het lastige debiteurenbeheer uit handen

Debiteurenbeheer uitbesteden. U wilt ondernemen, nieuwe stappen zetten. Geen bank zijn voor uw klanten. Laat de opvolging van openstaande facturen aan ons over. Zodat u zich kunt richten op de plezierige kant van ondernemen.

U ontvangt wekelijks een email digest

U ontvangt van ons wekelijks een email die in één oogopslag de belangrijkste cijfers toont: welk bedrag aan facturen staat open, hoeveel herinneringen gaan er komende week uit, zijn er facturen die uw aandacht nodig hebben?

Perfect om snel inzicht te krijgen in uw financiële situatie. Zodat u met een gerust hart kan ondernemen.

U bepaalt, Dynamic Flow voert het debiteurenbeleid uit

Dynamic Flow: stelt automatisch een beleid per debiteur op. U kiest dit, of u bepaalt zelf het debiteurenbeleid: wij voeren dit op de letter uit. U heeft er daarna geen omkijken naar. Al onze acties kunt u vooraf inzien én achteraf controleren. Volledig transparant.

Bij onverhoopte geschillen staat u sterk

Outstanding is zo ontworpen dat iedere interactie ten aanzien van openstaande betalingen automatisch wordt opgeslagen. Zo bouwt u een wettelijk dossier op, dat u nodig heeft als de debiteur toch niet op tijd betaalt. In dat laatste geval kunt u het dossier via Outstanding automatisch overdragen aan de Gerechtsdeurwaarder van uw keuze.