Enorme tijdswinst voor Venus Containers | Outstanding24

Venus Containers

Venus_Containers_Scania-1-pers-2019-1024x683

De klanten van Venus Containers betalen 10 tot 12 dagen eerder.

“Elke dinsdag check ik een half uurtje de stand van zaken”

Venus Containers is een gespecialiseerd regionaal afvalinzamel- en verwerkingsbedrijf. Ze bieden oplossingen voor afvalinzameling op alle locaties en leveren ook de benodigde containers tegen flexibele voorwaarden.

De Uitdaging

“Wij versturen veel facturen en herinneringen. Te veel om ook nog eens de debiteuren allemaal te bellen, in combinatie met onze andere taken”, aldus Rudy Venema, Finance bij Venus Containers. “Deze taken schoof ik steeds verder vooruit op mijn lijstje, maar dan schuif je de betalingen ook vooruit. Daarbij moest ik alles handmatig selecteren en dan opsturen per mail, dat was een te bewerkelijke klus.”

“De betaallink vinden onze klanten heel fijn!”

Rudy Venema van Venus Containers
Rudy Venema

De Oplossing

“De oplossing vond in dit geval mij. Ik ben het gesprek met Outstanding24 aangegaan en was direct positief. Ik dacht direct: dit heb ik nodig!”, zo vertelt Rudy. “Ik moest wel wat dingetjes inrichten met AccountView, en de koppeling moest gemaakt worden, maar dit is vrij snel gegaan. We zijn nu ongeveer een half jaartje live en ik bespaar enorm veel tijd. Dat het verzenden van herinnering 1 tot en met 3 automatisch verloopt, is voor mij echt het beste onderdeel van het pakket.”

De Voordelen

De voordelen zijn ook voor Venus Containers overduidelijk: “We zijn veel minder tijd kwijt aan de administratie. Daarbij is de DSO afgenomen met 10 à 12 dagen, dus we profiteren van veel beter betaalgedrag door onze klanten. Onze klanten geven ook aan dat ze vooral de betaallink naar de factuur heel prettig vinden, waardoor ze direct de betaling kunnen voldoen.”

Het Resultaat

De tijdsbesparing springt eruit, volgens Rudy: “Voorheen was ik echt wel een ochtend per week bezig met het debiteurenbeheer, terwijl ik het nu in een half uurtje red. Ook vind ik het heel fijn dat er een pauzeknop in het systeem zit. Zijn er eens klanten die niet doorgezet moeten worden naar incasso, maar wel te laat zijn met betalen? Dan kan ik zelf het proces even pauzeren, ideaal. Bovendien is het systeem zo overzichtelijk en helder, dat het heel eenvoudig went. Je hoeft er niet naar om te kijken en het neemt je vrijwel alles uit handen.”

 

Vraag nu een gratis demo aan!

Outstanding24 gaat jou zoveel opleveren, daar zijn wij heilig van overtuigd. Ontdek in een halfuur alle ins en outs van Outstanding24.

Vraag nu een gratis demo aan!