Overzicht over debiteurenbeheer voor Omnius Juristen | Outstanding24

Omnius Juristen

Omnius Juristen

 Overzicht over het debiteurenbeheer voor Omnius Juristen

“In één oogopslag inzicht in de stand van zaken”

Met jaarlijks 40.000 rechtzoekenden in Nederland, is Omnius Juristen één van de meest vooraanstaande juridische dienstverleners. Met een jong team en een vernieuwende visie en werkwijze, helpt Omnius Juristen particulieren en organisaties met juridische kwesties.

De uitdaging

“Voordat we ervoor kozen om gebruik te maken van Outstanding24, coördineerden wij alles met betrekking tot debiteurenbeheer handmatig, vanuit het softwareprogramma BaseNet”, vertelt mr. Jos Roose, Directeur bij Omnius Juristen.

De omvang van het debiteurenbeheer werd door het toenemend aantal juridische zaken te complex om zelf zorg voor te dragen. Het houden van overzicht werd in toenemende mate een uitdaging. “We hebben ervoor gekozen om onze debiteuren processen te outsourcen, zodat het zo efficiënt en effectief mogelijk kon worden opgepakt.”

“Door te werken met Outstanding24 valt direct af te lezen of facturen
correct en op tijd worden betaald”
Mr. Jos Roose, Directeur bij Omnius Juristen

De oplossing

Om het debiteurenbeheer goed te regelen koos Omnius Juristen ervoor om Outstanding24 te gebruiken. “Wij hebben Outstanding24 ingeschakeld om het aantal langlopende debiteuren te beperken en beter overzicht te krijgen over het algehele debiteurenbeheer”, gaat Roose verder. “Duidelijke communicatie naar debiteuren was hierbij een vereiste en daarom zijn we bij Outstanding24 uitgekomen.”

Dankzij Outstanding24 is het debiteurenbeheer gekoppeld aan BaseNet en volledig geautomatiseerd voor Omnius Juristen. Roose: “Door de koppeling met BaseNet kan alle benodigde informatie eenvoudig naar de debiteuren worden meegestuurd, wat betaalstromen vergemakkelijkt. Deze koppeling is voor ons van groot belang, aangezien de informatie vanuit BaseNet cruciaal is om het debiteurenbeheer goed aan te kunnen sturen.”

De voordelen

“Door te werken met Outstanding24 worden handmatige handelingen overbodig en valt direct af te lezen of facturen correct en op tijd worden betaald”, noemt Roose als voordeel.

Het gemak waarmee betalingsregelingen gemaakt en gecontroleerd kunnen worden in Outstanding24 is volgens Roose een ander groot voordeel. “Betalingsregelingen leverden ons voorheen veel extra controleerwerk op. Met Outstanding24 is het aanmaken van een regeling, inclusief alle benodigde betaalinformatie voor de debiteur, binnen een paar drukken op de knop geregeld. De stand van zaken is in één oogopslag af te lezen.”

Het resultaat

“Outstanding24 biedt verschillende functionaliteiten aan die overzicht geven aan ons debiteurenbeheer als geheel. We hebben nu bijvoorbeeld beter overzicht in het aantal en de status van openstaande debiteuren”, benoemt Roose. “Hierdoor kunnen we nu veel duidelijker in kaart brengen wat de benodigde stappen zijn die moeten worden uitgevoerd om de debiteurenstand te verkleinen en we kunnen deze door automatische handelingen in Outstanding24 snel uitvoeren.”

“De software van Outstanding24 stelt groeiende ondernemingen in staat hun debiteurenbeheer goed op orde te houden, met name in de facetten waarin flexibiliteit vereist is. Daarom zouden wij Outstanding24 zeker aanbevelen aan anderen”, besluit Roose.

Vraag nu een gratis demo aan!

Outstanding24 gaat jou zoveel opleveren, daar zijn wij heilig van overtuigd. Ontdek in een halfuur alle ins en outs van Outstanding24.