Digitalisering van het debiteurenbeheer voor Leap | Outstanding24

Leap

Klantcase Leap | Outstanding24

Digitalisering van het debiteurenbeheer voor Leap

“Geen Excel lijstjes, maar alles geautomatiseerd in één systeem”

Met drie locaties in verschillende delen van het land is Leap dé innovatiepartner voor Nederlandse bedrijven. Als het aankomt op subsidieregelingen, financiering en advies, is Leap de beste keuze voor innovatieve organisaties.

De uitdaging

Met een groeiend aantal klanten werd het debiteurenbeheer voor Leap een steeds grotere uitdaging. Sjoerd van den Boezem, COO van Leap vertelt over de dagelijkse praktijk voordat besloten werd om Outstanding24 te gebruiken. “We factureren vanuit ons boekhoudsysteem, maar voor de opvolging van debiteuren hadden wij nog geen oplossing. Om overzicht te houden maakten we zelf Excel lijstjes. Het was elke keer weer handwerk en er was geen eenduidig systeem dat voor ons een up-to-date overzicht had.”

Werken met Outstanding24 komt professioneler over”
Sjoerd van den Boezem, COO bij Leap

De oplossing

“Een digitaliseringsslag was voor ons hard nodig”, vertelt Van den Boezem. Leap koos ervoor om het debiteurenbeheer te automatiseren met Outstanding24 en dat zorgde voor het overzicht waar Van den Boezem naar zocht: “We hebben nu het overzicht van alle facturen in één systeem, daardoor hebben we in één oogopslag inzicht in de facturen waar we actie op moeten ondernemen en dankzij de rapportages hebben we snel een totaaloverzicht.”

De voordelen

“Alles wat nodig is kunnen we verwerken in Outstanding24 en we kunnen onze incasso’s nu zelf regelen, zonder te hoeven schakelen met een extern incassobureau”, zegt Van den Boezem. “Als ik het taskboard open, zie ik gelijk wat de stand van zaken is. Dat is prettig, want daardoor houden we altijd grip op het proces. Verder is het contact met de mensen van Outstanding24 ook heel prettig.” Een ander voordeel voor Leap is de uitstraling richting klanten, vertelt Van den Boezem: “Werken met Outstanding24 komt professioneler over.”

Het resultaat

De implementatie van Outstanding24 heeft Leap veel opgeleverd. “De mogelijkheid voor klanten om met iDeal te betalen werkt écht”, zegt Van den Boezem. “De drempel om snel te betalen is laag voor onze klanten en dat merken we in ons debiteurensaldo.” Daarnaast benoemt Van den Boezem een flinke vooruitgang voor wat betreft de tijdsinvestering. “De bellijsten en de informatie in klantprofielen zijn overzichtelijk en helpen om het stukje handwerk dat overblijft efficiënt aan te pakken.”

Al met al is Leap zeer tevreden over de keuze voor Outstanding24. “Ik zou Outstanding24 zeker aanbevelen. Je regelt je hele debiteurenbeheer vanuit één systeem, dat heeft écht meerwaarde”, zegt Van den Boezem ten slotte.

Vraag nu een gratis demo aan!

Outstanding24 gaat jou zoveel opleveren, daar zijn wij heilig van overtuigd. Ontdek in een halfuur alle ins en outs van Outstanding24.

Vraag nu een gratis demo aan!