Geautomatiseerd debiteurenbeheer voor Candropharm | Outstanding24

Candropharm

Candropharm medical

Volledig geautomatiseerd debiteurenbeheer voor Candropharm

 “Alle achterstallige betalingen zijn nu voldaan”

Candropharm is een wereldwijde distributeur van CBD-gezondheidsproducten met een missie: een bijdrage leveren aan de gezondheid van mens en dier.

De uitdaging

Met klanten over de hele wereld was het beheer van debiteuren voor Candropharm een uitdagende job. “Ons debiteurenbeheer was niet geheel geautomatiseerd, daardoor gingen er veel arbeidsuren in zitten”, vertelt Bart de Man, CFO bij Candropharm. “We zochten naar een systeem om het proces te stroomlijnen en waar mogelijk te automatiseren.”

“In principe is het nu één druk op de knop en klaar.
Outstanding24 doet de rest voor ons.”

Bart de Man, CFO bij Candropharm.

De oplossing

Outstanding24 bood de oplossing waar Candropharm naar zocht. De Man vertelt: “Ons hele debiteurenbeheer is nu geautomatiseerd. In principe is het nu één druk op de knop en klaar. Outstanding24 doet de rest voor ons.” Betalingsherinneringen worden automatisch verzonden in de huisstijl van Candropharm en na het verlopen van de laatste betalingstermijn gaat de flow naadloos over in een incassotraject. “Ons debiteurenbeheer is nu heel overzichtelijk,” zegt De Man.

De voordelen

Outstanding24 staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. De Man beaamt dit: “Het systeem is heel makkelijk in gebruik. Alles is duidelijk, simpel en logisch ingericht, en loop je toch ergens tegenaan, dan word je goed geholpen door het supportteam.”

Debiteurenbeheer is het meest effectief wanneer je betalingsherinneringen combineert met telefonisch contact. Candropharm past dit principe goed toe. “De bellijst en takenlijst gebruiken wij het meest. Het is voor ons ideaal dat belacties automatisch worden aangemaakt en dat het dossier van de klant een actueel beeld geeft van alle informatie die we nodig hebben”

Het resultaat

Sinds Candropharm het debiteurenbeheer heeft geautomatiseerd is er veel veranderd. “We hebben de hoeveelheid handwerk teruggebracht tot een minimum. Daarmee besparen we wekelijks een hoop uren”, vertelt De Man. Over het algemeen heeft het gebruik van Outstanding24 een positief effect op de cashflowpositie van klanten. Candropharm is daarin geen uitzondering, bevestigd De Man: “Facturen worden sneller betaald en onze achterstallige betalingen zijn nu voldaan.”

Over de vraag of Candropharm Outstanding24 zou aanbevelen aan andere organisaties, is de Man duidelijk: “Ja, ik ben gewoon heel tevreden over Outstanding24.”

Vraag nu een gratis demo aan!

Outstanding24 gaat jou zoveel opleveren, daar zijn wij heilig van overtuigd. Ontdek in een halfuur alle ins en outs van Outstanding24.

Vraag nu een gratis demo aan!