Een verbeterde cashflow voor Jantril | Outstanding24

Jantril Monitoring Systems

close up of blue monitor displaying sines curves

Een verbeterde cashflow voor Jantril

“Facturen worden gemiddeld 12 dagen eerder betaald”

Jantril Monitoring Systems is leverancier van bouwkundige meetsystemen en levert aan klanten over de hele wereld. Met real time monitoring platforms loopt Jantril voorop in de ontwikkeling.

De uitdaging

Jantril regelde het beheer van debiteuren handmatig. Met een toenemend aantal nationale en internationale klanten werd dit een steeds grotere uitdaging. Bendert Schelfhout, Operations Manager bij Jantril vertelt hierover: “Wij hadden voornamelijk last van klanten die laat betaalden. We hielden alles met de hand bij en stuurden betalingsherinneringen zelf. Dat kostte ons veel tijd.”

 “Handwerk is echt verleden tijd voor ons.
Dankzij Outstanding24 besparen we enorm veel tijd.”

Bendert Schelfhout, Operations Manager bij Jantril

De oplossing

Om tijd te besparen en meer controle te krijgen over het debiteurenproces, koos Jantril voor de debiteurenbeheersoftware van Outstanding24. “We kozen voor Outstanding24 omdat we daarmee alles kunnen automatiseren”, vertelt Schelfhout. “Dat maakt het voor ons echt een ideale oplossing. We hoeven ons geen zorgen meer te maken over het bijhouden en opvolgen van openstaande posten.”

De voordelen

Volgens Schelfhout levert de automatische herinneringen flow grote voordelen op: “Betalingsherinneringen worden zonder onze tussenkomst verzonden.” Met name de naadloze overgang naar het incassotraject werpt vruchten af voor Jantril. “Voor onze vaste klanten lijkt het alsof wij volledig losstaan van de aanmaningen door het incassobureau, daardoor voelen klanten minder ruimte om een beroep te doen op onze coulance.”

Het resultaat

“Onze klanten gaan sneller over tot betaling”, vertelt Schelfhout. “Gemiddeld worden onze facturen 12 dagen eerder betaald en dat is merkbaar in onze cashflow.” Voor Jantril is de verbetering van het betaalgedrag van klanten niet het enige resultaat. “Handwerk is echt verleden tijd voor ons. Dankzij Outstanding24 besparen we enorm veel tijd.”

Jantril is tevreden over Outstanding24, bevestigt Schelfhout: “Ik zou Outstanding24 zeker aanbevelen. Het scheelt enorm veel tijd en zorgt voor beter betaalgedrag, en dus voor een betere cashflow.”

 

Vraag nu een gratis demo aan!

Outstanding24 gaat jou zoveel opleveren, daar zijn wij heilig van overtuigd. Ontdek in een halfuur alle ins en outs van Outstanding24.

Vraag nu een gratis demo aan!